FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Ruiter kijkt uit naar 'Ajax': "Gewoon winnen"

16-12-2012

8 reacties


Robbin Ruiter was van grote waarde voor FC Utrecht tegen sc Heerenveen (3-1). De doelman van de Domstedelingen hield zijn ploeg in de wedstrijd met een aantal knappe reddingen. Volgende week komt Ajax op bezoek. "We kunnen die wedstrijd ook gewoon winnen."

Ruiter vond het een heerlijke wedstrijd om te keepen. "Ik kreeg veel te doen. Dan zit je gelijk prima in de wedstrijd. Ik kan het ook in de tweede helft op 0-0 houden, dat is lekker."

"En als Leon de Kogel er dan inkomt en direct scoort, is het extra genieten. Leon is de laatste weken echt supergoed bezig. Hij krijgt ook steeds meer speelminuten en het betaalt zich nu uit."

"In de eerste helft speelden we erg slordig, de tweede helft kantelde het duel en konden we domineren." Toch kwam Heerenveen nog terug in de wedstrijd via een benutte strafschop van Alfred Finnbogason. Te makkelijk gegeven, vond Ruiter.
"Ja, hij ging wel erg snel liggen. Heel zwaar gestraft. Anouar Kali gaat voor de bal, hij raakt de speler heel lichtjes. Wij kregen kort daarvoor ook een penalty, dan weet je dat de scheidsrechter 'm ook aan de andere kant kan geven. Wel balen. Ik dacht lekker de nul te houden vandaag."

Ajax
Utrecht staat met nog één wedstrijd te spelen op 29 punten na zeventien wedstrijden. "We maken echt een uitstekende seizoenshelft door. We kunnen nog op 32 komen hè?", doelt de doelman op de wedstrijd tegen Ajax. "Gewoon winnen volgende week."

"In de Arena hebben we dit seizoen 1-1 gespeeld. Toen was een gelijkspel terecht, maar met een beetje geluk hadden we daar nog gewonnen ook. En wat je zegt, we staan sowieso zesde, wat er ook gebeurt. We kunnen met een goed gevoel de volgende wedstrijden ingaan."

Bron: NUsport/Jitse Bos
Foto: FCUphoto/ Frank Zilver

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 8 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing