FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Politie zondag zichtbaar aanwezig op Cityside

31-01-2014

22 reacties


De politie treft extra maatregelen om ongeregeldheden te voorkomen zoals die zich rond de thuiswedstrijd FC Utrecht-Feyenoord voordeden. Dat is de belangrijkste conclusie van een gesprek dat Teun den Hartog (voorzitter van de SupportersVereniging) en Christian van der Mark (voorzitter True Support)  vrijdagmorgen hebben gevoerd met de leidinggevenden van de voetbaleenheid van de politie Utrecht.

Aanleiding voor het constructieve onderhoud was de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Ajax, mede in het licht van de gebeurtenissen rond de laatste thuiswedstrijd tegen Feyenoord.

In  het gesprek hebben beide supportersvertegenwoordigers hun kritiek geuit, vragen gesteld en mogelijke oplossingen aangedragen. Door de politie is open geantwoord en is uitleg gegeven. Over een aantal zaken was geen overeenstemming, over andere punten wel. Het overleg is naar het oordeel van de SupportersVereniging en True Support in ieder geval goed geweest.

Beide supportersgeledingen hadden eerder ook al met FC Utrecht gesproken over het veiligheidsbeleid. De club zal samen met de politie, waar mogelijk ondersteund door beide supportersgeledingen, verder werken aan verbeteringen, nieuwe/betere afspraken en een kordaat plan van aanpak om uitwassen zoals tegen Feyenoord uit te bannen en – indien deze zich onverhoopt toch voordoen - daar sneller en adequater op te reageren. De betrokken partijen zijn daar mee bezig.

Voor aankomende zondag zijn er extra veiligheidsmaatregelen getroffen. Een van de uitkomsten van het overleg van vanochtend is dat er op de stadszijde tegen Ajax gedurende de hele wedstrijd politie aanwezig zal zijn. De politie zal duidelijk zichtbaar, maar – uitgezonderd calamiteiten - verder low profile op de tribune aanwezig zijn. Verder zijn er nog andere extra maatregelen genomen, bijvoorbeeld door het inschakelen van extra stewards et cetera.

Op naar een mooie zondag!

Bestuur SupportersVereniging FC Utrecht en Bestuur True Support

Reacties

Bij dit bericht zijn 22 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing