FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'Op zoek naar een nieuw THUIS'

01-08-2012

33 reacties


Zoals jullie in het laatste FCUFANS! magazine van afgelopen seizoen en op onze site www.fcufans.nl hebben kunnen lezen heeft het management van Brasserie THUIS moeten besluiten om de horeca activiteiten in het stadion te moeten staken vanwege tegenvallende resultaten.

We hebben de mogelijkheid onderzocht om zelf de ruimte te gaan exploiteren, maar dit bleek verre van een haalbare kaart. We hebben toen afgesproken met de verhuurder dat wij in gesprek zouden worden gebracht met de potentiële nieuwe huurder. Deze nieuwe huurder gaf echter te kennen niet exclusief met ons in zee te willen gaan en heeft inmiddels een overeenkomst gesloten met de SupportersVereniging. Hierdoor zijn wij geconfronteerd met het feit dat ons voormalige supportershome op wedstrijddagen niet meer exclusief voor leden van True Support beschikbaar is.

Waar kunnen onze leden nu terecht?
Wij zijn als bestuur op zoek gegaan naar een alternatief en hebben wederom gekozen voor 'De Heksenketel'. De Heksenketel is de horecagelegenheid die hoort bij de sporthal in Stadion Galgenwaard. Wij hebben in het recente verleden eerder hier ons ‘supportershome' gehad, vele donateurs bezochten op wedstrijddagen De Heksenketel en vanwege de wederzijdse goede ervaringen konden we elkaar snel vinden in een nieuwe samenwerking voor onbepaalde tijd. Voelt eigenlijk best weer als thuiskomen...

De Heksenketel is te bereiken via de ingang van Sportcentrum Galgenwaard. De route hier naartoe staat uitgebreid aangeven op witte borden met groene letters. Uiteraard dient, zoals jullie gewend zijn, de ledenpas bij de deur te worden getoond aan de beveiliging.Munten 'True Support'
Van een aantal leden hebben wij vernomen dat ze nog in het bezit zijn van een aantal consumptiemunten. Deze kunnen in de Heksenketel helaas niet meer gebruikt worden. Wij kunnen ons voorstellen dat dit voor een aantal mensen een vervelende schadepost is. We zijn daarom van plan om een inleveractie te houden, waarbij we gedeeltelijk zullen compenseren. Voor de volledigheid merken wij op dat de munten bij de vorige uitbater zijn aangeschaft en dat de prijs per munt niet door True Support is ontvangen. Oftewel, deze compensatie gaat van onze eigen middelen af zonder dat daar een opbrengst tegenover staat. Over de details van de inleveractie zullen we later berichten.

Graag tot ziens in 'De Heksenketel' voorafgaande en/of na de wedstrijd tegen Feyenoord!

Bestuur True Support

Reacties

Bij dit bericht zijn 33 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing