FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Ook Jong FC Utrecht hervat competitie

21-01-2013

1 reactie


Jong FC Utrecht hervat maandagavond de Beloftencompetitie Divisie A met een thuiswedstrijd tegen Jong N.E.C./FC Oss. Vooralsnog lijkt de wedstrijd door te gaan, maar er volgt nog een definitieve keuring van de scheidsrechter.

De beloften hopen de goede eerste seizoenshelft een positief vervolg te geven. De ploeg van trainer Jean-Paul de Jong ging met zeventien punten als nummer twee de winterstop in. Jong N.E.C./FC Oss deed het de eerste helft van dit seizoen minder goed. Zij staan met slechts één punt op de laatste plaats. Volgens de Jong moet er niet teveel naar dit verschil op de ranglijst gekeken worden. "Het verschil op de ranglijst is groot, maar dat zegt niets over het verschil in deze wedstrijd", stelt de trainer.

Voor de winst
"Het zal bepalend zijn of we ons eigen niveau halen. Doen we dat, dan spelen we altijd voor de winst. We moeten oppassen dat we met deze omstandigheden niet tegen onszelf gaan spelen. De spelers moeten vanaf minuut één gefocust zijn", blikt de trainer vooruit op de wedstrijd van vanavond. "Wij spelen vanavond met een aantal spelers uit het eerste. Ook bij Jong N.E.C./FC Oss komt een aantal selectiespelers in actie, dus dit is een leuke wedstrijd om te kijken hoe die verhoudingen liggen", aldus de Jong.

Rentree
Jong FC Utrecht moet het vanavond doen zonder aanvoerder Bart Vriends, die in de winterstop de overstap maakte naar Go Ahead Eagles. Hij is voor de rest van het seizoen verhuurd en tekende gelijk een contract voor twee jaar bij de club uit Deventer. Wie vanavond Vriends vervangt als aanvoerder, is nog niet bekend. Thijs van Hofwegen en Kevin van Kippersluis moeten vanwege blessures het duel met Jong N.E.C./FC Oss missen. Daar tegenover staat de rentree na lange tijd van Radovan Mitrovic en Gévero Markiet. Zij zijn hersteld van hun blessures en zitten vanavond weer bij de groep.

Het duel wordt op Sportcomplex Zoudenbalch gespeeld en start om 18.30 uur. De wedstrijd is vrij toegankelijk voor publiek.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing