FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'Ook Gévero Markiet mag vertrekken'

27-08-2015

8 reacties


Recent liet FC Utrecht al doorschemeren dat de middenvelders Mark Diemers, Adam Sarota en Fernando Quesada nog voor het sluiten van de zomertransferwindow weg mogen. Volgens het AD staat ook verdediger Gévero Markiet in de etalage.

Fernando Quesada en Adam Sarota komen al enige tijd niet meer in de plannen voor van het technische duo Erik ten Hag / Jean Paul de Jong. De beide middenvelders hebben tot op heden geen onderdeel uitgemaakt van de wedstrijdselectie, en komen ook niet in actie in het Belfotenteam.
Voor Mark Diemers geldt dit niet, want hij maakte inmiddels als invaller tegen ADO Den Haag zijn eerste speelminuten van dit seizoen in een officieel duel, en kwam ook bij de Beloften in actie. Het contract van Diemers loopt aan het einde van dit seizoen af, en daarom kan een verkoop nu lucratief zijn voor FC Utrecht. Daarnaast houdt FC Utrecht de middenvelders Willem Janssen, Yassin Ayoub, Bart Ramselaar, Sofyan Amrabat en Rico Strieder over. Ook Sean Klaiber, Andreas Ludwig en Rubio Rubin kunnen op het middenveld uit de voeten.

Gévero Markiet lijkt op dit moment Ramon Leeuwin, Timo Letchert, Chris Kum en Mark van der Maarel voor zich te moeten dulden. Markiet kwam vorig seizoen nog tijdens 30 officiële duels in actie, en was voor de winterstop vrijwel uitsluitend basisspeler. Ook scoorde hij als pinchhitter drie keer.
Dit seizoen maakte Markiet tot op heden nog geen onderdeel uit van de wedstrijdselectie. Zijn contract  loopt tot en met de komende zomer, en ook daarom kan een verkoop FC Utrecht nu nog een transfersom opleveren.

Reacties

Bij dit bericht zijn 8 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing