FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Nieuws uit de Beloften en de Academy

24-05-2014

9 reacties


In de afgelopen dagen was FC Utrecht veel in het nieuws vanwege veranderingen rondom het eerste elftal. In de teams daaronder gebeurt op dit moment ook veel. Zo hebben zes spelers hun eerste contract getekend bij FC Utrecht. Dit zijn:

- Spits Hamza Boukhari (19) heeft een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde getekend. Boukhari speelde al twee seizoenen in O19 en werd afgelopen seizoen gedeeld topscoorder in de A-junioren eredivisie. Boukhari komt volgend seizoen uit in de Beloften.

- Middenvelder Bart Ramselaar (17) heeft een contract voor drie seizoenen getekend. Ramselaar heeft inmiddels vier seizoenen in de FC Utrecht Academy achter de rug en speelde afgelopen seizoen in O19. Ook komend seizoen komt hij weer in dit team uit.

- Doelman Menno Heus (18) heeft een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde getekend. Heus maakt al sinds 2004 deel uit van de FC Utrecht Academy en kwam het afgelopen seizoen terug van een polsblessure. Hij werd daarna weer eerste keeper van O19 en trainde al een enige keren met de selectiekeepers mee. Heus komt komend seizoen uit in de Beloften.

- De linksbenige centrale verdediger Jeff Hardeveld (19) is overgenomen uit de jeugdopleiding van Feyenoord. Hardeveld heeft voor twee seizoenen getekend met een optie voor een derde en hij gaat uitkomen in de Beloften. Hardeveld is jeugdinternational en heeft bij Feyenoord twee keer op de bank van het eerste gezeten. Tot een eredivisiedebuut kwam het nog niet.

- Rechter vleugelverdediger Yemaro Hoogdorp (19) is overgenomen uit de jeugdopleiding van AZ. Hoogdorp tekende voor één seizoen en heeft daarnaast een optie voor nog twee seizoenen in zijn contract. Ook Hoogdorp maakt komend seizoen deel uit van de Beloften.

- Aanvallende middenvelder Erwin de Groot (19) komt over uit de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam. De Groot tekende voor twee seizoenen en heeft nog een optie voor één seizoen extra. De Groot, die ook als linker middenvelder uit de voeten kan, maakt komend seizoen deel uit van de Beloften.

Minder nieuws was er voor O17-speler Anthony Berenstein. Op de website van zijn zaakwaarnemer Box to Box, www.btbagency.com, wordt gemeld dat Berenstein met Nederland onder 17 op het EK in Malta een gebroken enkel heeft opgelopen. Berenstein werd al tijdens dit toernooi vervangen door Guido Janssen uit de FC Utrecht Academy. Janssen kreeg in drie duels geen speelminuten en zag Nederland onder 17 in de finale na strafschoppen verliezen van de Engelse leeftijdsgenoten.

Reacties

Bij dit bericht zijn 9 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing