FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

'NESU Magazine': Voor en over Mihai Nesu

13-11-2012

2 reacties


Op zondag 11 november is het eerste NESU magazine uitgereikt aan Mijndert Huitema, voorzitter van de Mihai Nesu Foundation en voormalig FC Utrecht-voetballer Sander Keller, ambassadeur van de Foundation.

Dit professionele magazine (68 pagina's, full colour, éénmalig) is een must voor alle FC Utrecht-fans.

Feest van herkenning
Het NESU magazine is voor FC Utrecht-fans namelijk een feest van herkenning. Oud-collega's van Nesu als Jan Wuytens, Dries Mertens en Michael Zullo vertellen over hun ervaringen met hem. Trainer Jan Wouters vertelt wat de situatie van Nesu met hem doet. Frans van Seumeren belooft: "Bij FC Utrecht is er altijd een plek voor Mihai Nesu." Er zijn interviews met Ton de Kruijk, Erik Pieters, Jan Monster en Rob de Wit. Voormalig profvoetballer Edu Nandlal en ex-shorttrackster Monique Velzeboer, die beiden een dwarslaesie opliepen, vertellen hun verhaal. En er is aandacht voor Roemenië, het land van herkomst van Nesu.

NESU: "Uitzondering voor dit magazine"
Ook Nesu zelf komt aan het woord. De revaliderende voetballer mijdt op het moment de publiciteit; voor dit magazine maakt hij een uitzondering. Nesu: "Omdat de opbrengst naar de Foundation gaat." De revalidatie van Nesu in Amerika heeft voorzichtig vruchten afgeworpen: "De balans van mijn lichaam wordt beter. Ik kan veel langer met mijn elektrische rolstoel rijden."

Mihai Nesu Foundation
De opbrengst van het magazine gaat naar de Mihai Nesu Foundation. Die zet zich in voor gehandicapten in Roemenië. Ook stimuleert de Foundation kinderen in Roemenië en Nederland bij het ontwikkelen van hun voetbaltalenten. www.mihainesufoundation.com

Initiatief FC Utrecht-supporter
Het NESU magazine is een initiatief van Martin Veldhuizen (46), geboren en getogen Utrechter en fervent FC Utrecht-supporter. Hij nam 4 maanden onbetaald verlof bij zijn werkgever ASR om ervaring op te doen met sportjournalistiek. Hij werkte samen met Sportfacilities & Media, uitgever van sportvakbladen. FC Utrecht hielp hem met contacten en praktische steun.

Verkoop in De Heksenketel
Het NESU magazine kost € 4,95. Het magazine is vanaf woensdag 14 november te koop op diverse adressen, waaronder de fanshop van FC Utrecht. Voor en na de wedstrijd FC Utrecht - FC Twente op zondag 18 november zijn op diverse plekken rondom het stadion verkooppunten ingericht.
Eén van de verkooppunten is uiteraard in de Heksenketel. Hier kun je het magazine op 18 november tussen 12:00 uur en 14:30 uur kopen (graag zo veel mogelijk gepast betalen; geen mogelijkheid te pinnen). Je vindt de verkopers bij de tafel bij de ingang.

Ook een leuk cadeau voor de komende feestdagen!

Meer informatie

Kijk voor alle verkoopadressen op: http://www.sportfacilities.com/?page=nesu&nesupage=nesu

Reacties

Bij dit bericht zijn 2 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing