FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Nesu: 'Iedereen is boos bij Steaua'

04-11-2010

0 reacties


Mihai Nesu staat donderdagavond met FC Utrecht tegenover Steaua Boekarest, zijn oude liefde. Een speciale wedstrijd voor de Roemeense verdediger, die door de onrust bij Steaua kansen ziet voor de Domstedelingen.

Nesu rekent op een lastige avond. "Voor ons, want ze hebben gewoon een goede ploeg, maar zeker ook voor hen", zo zegt de defensieve kracht in gesprek met het Algemeen Dagblad. "In Roemenië is heel negatief gereageerd op het gelijke spel in Utrecht. De pers vond Utrecht veel beter, oordeelde dat Steaua geluk had dat wij de vele kansen niet verzilverden en dat het doelpunt van Ricky van Wolfswinkel onterecht werd afgekeurd."

"De clubeigenaar noemde het een gift van God dat Alje Schut een eigen doelpunt maakte", vervolgt Nesu zijn verhaal. "De spelers was het volgens hem nooit gelukt te scoren, zo slecht vond hij ze."

De druk ligt volgens de verdediger daarom nu ook bij de club uit zijn geboorteland. "De fans zijn ontevreden, de clubeigenaar is woedend. Winnen van Utrecht is de laatste manier om het seizoen te redden, want ook in de competitie draaien ze slecht. Iedereen is boos en teleurgesteld dat Steaua van het laaggeklasseerde Gloria Bistrita heeft verloren dit weekeinde. Die druk kan in ons voordeel zijn. Zij moeten presteren."

"Normaal, als het goed gaat, is het heel lastig om in het Ghencea-stadion te spelen, zeker als het publiek er vol achter gaat staan", zo geeft de Roemeen aan. "Vooral Europees geven ze dan altijd alles. Maar nu komen er maar vijf- à tienduizend fans. Het lege stadion is voor Steaua een akelig podium om te voetballen, dat zal ze wellicht zwaar vallen."

Bron: voetbalprimeur.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
19 januari 2018 20:00 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 54pt
2 (2) Kikker 50pt
3 (3) Sjakie 47pt
4 (7) badbo13 42pt
5 (6) chapri 41pt
6 (4) El Nino 41pt
7 (9) tonyb 40pt
8 (5) Le@n 40pt
9 (10) Menno 39pt
10 (11) fanvandeFC 39pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing