FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Met True Support naar de Kuip

03-03-2016

3 reacties


We gaan met zijn allen naar de Kuip! True Support biedt haar leden de gelegenheid om met eigen True Support-bussen en mogelijk een boot op zondag 24 april naar de Kuip te reizen.

FC Utrecht komt binnenkort met informatie over de kaartverkoop. De club maakte gisteravond wel al bekend dat houders van een seizoenkaart en zij die deze voor 2 maart 2016 hebben aangevraagd sowieso de gelegenheid krijgen om een kaart te kopen voor de finale. Overige beschikbare kaarten gaan naar clubcardhouders van FC Utrecht.

Wacht verdere berichtgeving van de club en ons dus af. Alhoewel begrijpelijk heeft het geen zin om de club en ons hierover nu al te gaan benaderen. Bij deze dus ook het vriendelijke verzoek om dit niet te doen. We hebben een projectteam opgericht, dat al druk doende was en is met een en ander.

Check dagelijks onze website en onze social media (Twitter & Facebook) voor nieuws.

Houd er wel rekening mee dat de kaartverkoop kort na berichtgeving daarover op onze website en overige social media snel van start zal gaan. Dat is, door het relatief korte tijdspad tot de finale, niet anders.

Bussen
True Support zal met 'eigen' bussen naar de Kuip reizen. Die zullen vertrekken vanaf het terrein van de Nieuwegeinse voetbalvereniging JSV Nieuwegein (sportpark Blokhoeve). Dit vertrekpunt is exclusief voor leden van True Support. Ter plaatse is ruime (gratis) parkeergelegenheid. Houd voor informatie over kaartverkoop, vertrektijden et cetera deze website en onze sociale media in de gaten. Vooraanmelden voor de busreis kan, uiterlijk tot en met woensdag 9 maart a.s., via info@fcufans.nl.

Road Boat to the Final
Daarnaast willen we onze leden de mogelijkheid bieden om per boot naar de Kuip te reizen. We wachten voor dat plan – dat door FC Utrecht positief is ontvangen - nog op groen licht van de autoriteiten. De beoogde boot heeft een capaciteit van 250 personen. Leden die hun belangstelling al kenbaar hebben gemaakt, krijgen voorrang. Vooraanmelden voor de busreis kan, uiterlijk tot en met woensdag 9 maart a.s., via info@fcufans.nl.

De prijs voor de bootreis is hoger dan die voor de busreis. Dat komt omdat de terugreis per bus gaat en die bussen eerst vanuit Utrecht naar Rotterdam moeten. We proberen voor onze leden, dat geldt overigens ook voor de busreis, tot een zo aantrekkelijk mogelijke prijsstelling te komen.

Een eventuele boot zal waarschijnlijk rond 16.00 uur bij de Kuip arriveren waar om 18.00 uur de finale begint. De vertrekplaats en tijd zal binnenkort worden vastgesteld. De terugreis zal per bus zijn. Wellicht dat er ook bussen vanuit Utrecht naar de vertrekplaats van de boot gaan en dan na afloop van de wedstrijd naar Utrecht, maar dat is nog niet duidelijk en ook afhankelijk van de prijsstelling. Ook voor informatie over de bootreis geldt: volg deze website en onze sociale media.

Lidmaatschap
Wil je met True Support naar de Kuip dan is uiteraard het lidmaatschap van True Support vereist. Dit zal bij verkoop of afhalen van kaarten nauwkeurig worden gecontroleerd. Daarnaast moet je aan de vereisten van de club en de KNVB voldoen. Dat betekent allereerst dat seizoenkaarthouders als eerste in aanmerking zullen komen om een kaart te kopen.

Bestuur True Support

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing