FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Kom zondag naar FC Utrecht – Roda JC

21-02-2013

1 reactie


FC Utrecht speelt zondag een thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade. Na de nederlagen tegen N.E.C. en PSV wil de ploeg weer een goed resultaat neerzetten voor het eigen publiek in Stadion Galgenwaard. De kaartverkoop loopt nog steeds en ook jij kunt bij dit duel aanwezig zijn. Er geldt geen clubkaartverplichting dus kom naar Stadion Galgenwaard en steun de ploeg in de strijd naar een overwinning.

Mihai Nesu
Het duel tegen Roda JC staat in het teken van Mihai Nesu en zijn Foundation. Nesu vierde dinsdag zijn 30ste verjaardag en brengt hoogstpersoonlijk een bezoek aan Stadion Galgenwaard. Voorafgaand aan de wedstrijd collecteren de spelers van FC Utrecht O19 om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Mihai Nesu Foundation. Wees gul met uw giften.

Afscheid Demouge
Ook wordt zondag afscheid genomen van Frank Demouge. Demouge verruilde FC Utrecht na vorig seizoen voor Bournemouth, uitkomend op het derde niveau in Engeland. Sinds de winterstop is hij verhuurd aan de tegenstander van zondag, Roda JC Kerkrade. Voorafgaand aan het duel tegen Roda JC neemt FC Utrecht afscheid van de spits en de aanvaller van de supporters.

Fan Village
Voorafgaand aan de wedstrijd vindt op het Westplein, voor de Cityside, weer Fan Village plaats. Met leuke en sportieve activiteiten kunnen jong en oud zich samen op de wedstrijd voorbereiden. Ook komen spelers naar Fan Village voor het uitdelen van handtekeningen. Natuurlijk kun je ook met jouw helden op de foto. Fan Village begint al om 12:00 uur.

Koop je kaart!
Reden genoeg om zondag naar Stadion Galgenwaard te komen. Kaarten zijn te verkrijgen bij de fanshop, via TicketBox. Kaartverkoop via de fanshop en TicketBox loopt t/m 23 februari. Internetverkoop is alleen vandaag (donderdag) nog mogelijk. Op de wedstrijddag zijn de kassa's geopend vanaf 12:30 uur.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing