FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Koeman bespeurt vooruitgang bij FC Utrecht

09-09-2011

0 reacties


FC Utrecht-trainer Erwin Koeman ziet een duidelijke vooruitgang bij zijn spelergroep ten opzichte van enkele weken geleden. "Nu moeten we die opwaartse lijn, die ik tijdens de trainingen echt constateer, zondagmiddag doortrekken tegen Excelsior", aldus Koeman.

"Als groep en individueel is er duidelijke progressie geboekt. Dat komt onder meer doordat bijvoorbeeld de nieuwe Zweedse spelers zich steeds beter manifesteren, maar natuurlijk ook door de komst van Bovenberg en Sneijder." Tijdens het persgesprek in de aanloop naar de uitwedstrijd van zondagmiddag tegen Excelsior was Koeman duidelijk over de kracht van de tegenstander. "We hoeven Excelsior niet te onderschatten. Vorig seizoen verloor FC Utrecht daar met 3-1 en het huidige elftal is op zoek naar de eerste winstpartij. Excelsior speelt vaak in de tweede helft het beste deel van de wedstrijd. We zijn dus gewaarschuwd."

90 uur
Terwijl Koeman ‘een opwaartse lijn' ziet bij zijn spelersgroep tijdens de wedstrijd tegen Roda JC en bij de trainingen de afgelopen weken, moest hij bij die trainingen drie spelers missen. Koeman:"Gerndt is weggeweest met zijn nationale elftal, maar heeft niet gespeeld. En Sarota en Zullo hebben in een ruim een week tijd, maarliefst 90 uur in een vliegtuig gezeten. Uiteindelijk heeft Zullo 80 minuten gespeeld en Sarota alleen getraind. Maar zoveel reizen is natuurlijk wel vermoeiend. Woensdagavond laat zijn ze weer teruggekomen, donderdag hebben ze zichzelf alleen laten verzorgen en vrijdag stonden ze weer op het trainingsveld. Ik verwacht dat ze gewoon inzetbaar zijn."

Voor de selectie van FC Utrecht zondag zijn zeven spelers in ieder geval niet beschikbaar. Naast de geschorste Nilsson staan Fernandez, Lensky, Demouge, Wuytens, De Kogel en Duplan in ieder geval niet op het wedstrijdformulier. Duplan zit het dichtstbij zijn rentree. Hij speelt maandagavond een helft mee met Jong FC Utrecht.

Keuze groter
Erwin Koeman ziet dat zijn selectie zich ontwikkelt:"Het grootste deel van de selectie kan beter en dan is het mooi om te zien dat er een opwaartse lijn zit in het niveau van de groep. Bovendien, over een week of drie wordt de keuze een stuk groter als veel jongens terugkeren na blessures. Voor mij wordt het dan ook een stuk moeilijker om keuzes te maken, maar daar ben ik dan ook door FC Utrecht voor aangetrokken."

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing