FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Koeman baalt van rol zaakwaarnemers

07-07-2011

3 reacties


Erwin Koeman baalt er van dat spelers zich steeds vaker in beslissingen laten leiden door zaakwaarnemers. Volgens de coach van FC Utrecht denken de makelaars vooral aan geld en minder aan de sportieve belangen van de betreffende speler.

Als voorbeeld haalt Koeman in NUsport de transfer van Kevin Strootman aan. De middenvelder stapt al na zes maanden over van FC Utrecht naar PSV. "Strootman speelde pas een half jaar voor FC Utrecht. Wat is er dan op tegen om nog een jaartje te blijven? Natuurlijk is PSV een sportieve verbetering, maar goed... er spelen ook andere factoren mee." Met die laatste opmerking doelt Koeman op zaakwaarnemers. "Die denken ook aan geld. Spelers laten zich steeds meer door hen leiden."

In zijn eigen carrière heeft Koeman zich nooit laten leiden door zaakwaarnemers of geld, stelt de oud-international. "Ik beslis altijd zelf. Toen ik wegging bij Feyenoord was mijn zaakwaarnemer het daar absoluut niet mee eens. Ik liet een bedrag van zes nullen liggen. Maar mijn gevoel zei dat ik moest opstappen. Die onafhankelijkheid zie je niet veel meer. Ik word vaak gebeld door zaakwaarnemers met een lulsmoesje en het draait er dan op uit dat één van zijn spelers naar mijn club wil. Dan denk ik al: die speler neemt zelf het initiatief niet, dus zal hij dat ook op het veld niet doen."

Overigens noemt Koeman in dit verband ook de overstap van trainer John van den Brom van ADO Den Haag naar Vitesse. "Zelfs trainers vertrekken voor een paar centen meer zonder hun club in te lichten. Goede communicatie op het goede moment kan je een hoop schade besparen. Voorlopig kan John van den Brom geen goed meer doen bij ADO Den Haag. Dat zal hij niet gewild hebben."


Bron: FCUpdate.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing