FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Kenny Teijsse maakt seizoen af bij FC Oss

22-01-2013

1 reactie


FC Utrecht verhuurt Kenny Teijsse voor de rest van het seizoen aan FC Oss. De 20-jarige voetballer van Jong FC Utrecht maakte deze winter het trainingskamp mee met de eerste selectie van FC Utrecht en gaat nu voor speelminuten in de Jupiler League. Teijsse debuteerde nog niet voor FC Utrecht.

"Kenny kende een goede eerste seizoenshelft bij ons beloftenelftal, maar heeft op dit moment bij de eerste selectie mensen voor zich op zijn positie", zegt Hoofd Spelerszaken a.i. Edwin de Kruijff. "Bij FC Oss krijgt hij de mogelijkheid om te debuteren in het betaalde voetbal en speelminuten te maken op een hoger niveau. In de Jupiler League kan Kenny zich verder ontwikkelen tot een volwaardig eerste elftalspeler. Wij hebben er vertrouwen in dat hij deze stap kan maken."

Veel spelen
"Ik wil betaald voetbal spelen", zegt Teijsse. "Op dit moment kan dat niet bij FC Utrecht, dus kies ik voor FC Oss. Ik hoop hier veel te kunnen spelen en een volgende stap in mijn ontwikkeling te zetten. In de zomer wil ik klaar zijn voor een definitieve overstap naar FC Utrecht 1." Teijsse kan komende vrijdag al zijn debuut maken. FC Oss speelt dan de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles, de club van teamgenoot Bart Vriends. Vriends, aanvoerder van Jong FC Utrecht, maakte vorige week de overstap naar de club uit Deventer.

Teijsse is niet de enige speler die door FC Utrecht verhuurd is en ervaring opdoet in de Jupiler League. Lars Veldwijk speelt op huurbasis voor FC Dordrecht, terwijl collega-aanvaller Enzio Boldewijn ervaring opdoet bij FC Den Bosch. Mark Diemers werd deze zomer overgenomen van SC Cambuur en is gestald bij zijn oude werkgever. Verdediger Ismo Vorstermans speelt tot en met het einde van het seizoen voor VVV-Venlo. Ook Bart Vriends maakt op huurbasis het seizoen af bij Go Ahead Eagles.

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto/ Frank Zilver

 

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFC Twente
25 februari 2018 16:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Sjakie 61pt
2 (2) Don Leo 61pt
3 (4) Kikker 54pt
4 (3) Menno 54pt
5 (5) badbo13 53pt
6 (6) chapri 50pt
7 (8) fanvandeFC 50pt
8 (7) ad rem 49pt
9 (10) Speedy 49pt
10 (11) El Nino 48pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing