FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'Kan me voorstellen dat er twijfel is bij de club'

22-03-2015

18 reacties


Rob Alflen twijfelt over zijn toekomst als trainer bij FC Utrecht. "Na ons seizoen kan ik me niet anders voorstellen dan dat er twijfel bij de club is over verlengen wel of niet.” Dat zei de trainer vandaag in het programma De Tafel van Kees van FOX Sports.

Alflen benadrukte dat hij van de clubleiding nog geen signaal heeft ontvangen over bijtekenen of niet. “We hebben absoluut nog niet gesproken.” Alflen en de clubleiding gaan ergens in de komende twee weken met elkaar om de tafel.

Voorafgaand aan de verloren thuiswedstrijd tegen NAC sprak Alflen nog de wens uit om langer bij FC Utrecht te twijfelen. Vandaag toonde hij zich minder zeker van zijn zaak. “Er is ook twijfel bij mij.”

Dingen goed en niet goed
Alflen: “Er zijn doelstellingen gesteld en een aantal daarvan worden prima gehaald. Doelpunten maken, kansen creëren, voorzetten die moeten komen, jeugdspelers die moeten komen. In al die statistieken scoren we hoog. Door het verdedigen verliezen we gewoon teveel wedstrijden. Dat is ook duidelijk. Dus sommige dingen zijn prima, maar er zijn ook dingen die niet goed gaan. Ik vind het ook niet gek dat er, na wat er allemaal gebeurd is, twijfel is.”

Alflen ontkende dat hij voor zichzelf al heeft besloten om niet door te gaan als trainer van FC Utrecht. “Als je wil verlengen, moet je van twee kanten honderd procent overtuigd zijn. Als de club voor 90 procent overtuigd is, dan is dat voor mij geen basis. Dan lig je er na vier wedstrijden uit. De leiding moet de absolute overtuiging hebben dat we op de goede weg zijn. Ik vind absoluut dat we dat zijn, omdat heel veel dingen goed gaan. Maar ik kan me voorstellen dat de club daar anders over denkt.”

Op verzoek van Hans Kraay jr. gaf Alflen een cijfer voor zijn samenwerking met adviseur Co Adriaanse. Die beoordeelde hij met een 7,5 – 8. Adriaanse is niet rechtstreeks betrokken bij het besluit om al dan niet door te gaan met Alflen, maar hij adviseert wel de Raad van Commissarissen die samen met algemeen directeur Wilco van Schaik en met Edwin de Kruijff een oordeel moet vellen over de trainer.

Reacties

Bij dit bericht zijn 18 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing