FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Kaartverkoop AZ - FC Utrecht (25-11-2011)

13-11-2011

8 reacties


AZ - FC Utrecht, 25 november 2011, 20.00 uur
De wedstrijd kan per vrijwillige buscombi of auto bezocht worden door FC Utrecht uitkaarthouders.

Buscombi
De kaartverkoop start maandag 14 november voor Gouden Seizoenkaarthouders. Verkoop via FC Utrecht fanshops, klantenservice, internet en TicketBox. Vanaf woensdag 16 november kunnen alle uitkaarthouders ook een kaart kopen. De verkoop loopt uiterlijk tot en met 24 november. De kaart kost € 29,50. Maximaal 1 kaart per uitkaart. De vertrektijd van de bus(sen) is 17.30 uur. Vanaf 17.15 kan men instappen. In de bussen geldt een rookverbod.

FC Utrecht kan besluiten de verkoop eerder te stoppen.

Auto
De kaartverkoop start maandag 14 november voor Gouden Seizoenkaarthouders. Vanaf 16 november kunnen alle overige uitkaarthouders een kaart kopen. De kaartverkoop loopt enkel via FC Utrecht ticketing. Dit omdat er maximaal 100 parkeerkaarten beschikbaar zijn. De verkoop loopt uiterlijk tot en met 24 november. De kaart kost € 27,00. Maximaal 1 kaart per uitkaart.

Belangrijke info betreffende het autovervoer:
Supporters die naar de uitwedstrijd tegen AZ willen op vrijdagavond 25 november, kunnen met eigen vervoer naar Alkmaar reizen. AZ-FC Utrecht begint om 20.00 uur. FC Utrecht is hard bezig aan normalisatie van de vervoersregelingen. Al jaren is FC Utrecht een verplichte auto- en buscombi opgelegd voor deze wedstrijd. FC Utrecht heeft nu in goed overleg met alle partijen een vrij vervoerregeling toegewezen gekregen door de lokale overheid, waarbij moet worden voldaan aan de volgende voorwaarden:

- Supporters van FC Utrecht reizen rechtstreeks naar het Afas stadion in Alkmaar, zonder tussenstop in de binnenstad;
- FC Utrecht komt met maximaal 450 supporters (alleen vak L);
- FC Utrecht informeert de supporters over de voorwaarden en eventuele maatregelen, indien niet wordt voldaan aan de voorwaarden;
- Het is voor supporters van FC Utrecht niet toegestaan via het openbaar vervoer naar het stadion in Alkmaar af te reizen.

Indien niet aan genoemde voorwaarden wordt voldaan, leggen de lokale overheden de volgende maatregelen op:

- Komen supporters toch in de binnenstad van Alkmaar, dan wordt volgend seizoen een verplichte buscombi opgelegd aan alle supporters van FC Utrecht.
- FC Utrecht verplicht zich supporters die zich niet houden aan de voorwaarden een lokaal stadionverbod op te leggen voor de rest van het seizoen 2011-2012. Dit verbod gaat per direct in waardoor de betreffende wedstrijd niet kan worden bijgewoond.
- In de binnenstad van Alkmaar wordt gecontroleerd op de aanwezigheid van FC Utrecht-supporters door politie Utrecht en politie Alkmaar.

Dit is niet een vrij vervoerregeling zoals FC Utrecht die kent, maar wel een grote stap in de goede richting, die bij goed naleven van bovenstaande voorwaarden mogelijk kan worden versoepeld. De afspraken zijn in gezamenlijkheid met de SupportersVereniging van FC Utrecht en alle andere partijen gemaakt. FC Utrecht hoopt dan ook op medewerking van de supporters om deze regeling te laten slagen.

Bron: FC Utrecht ticketing

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 8 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFeyenoord
24 januari 2018 14:30 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 54pt
2 (3) Sjakie 52pt
3 (2) Kikker 50pt
4 (9) Menno 44pt
5 (12) Speedy 43pt
6 (4) badbo13 42pt
7 (5) chapri 41pt
8 (11) Gina 41pt
9 (6) El Nino 41pt
10 (7) tonyb 40pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing