FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jong FC Utrecht pakt weer drie punten

06-09-2010

0 reacties


Prima weer, kermis in Volendam. Een fraai affiche voor een - na later bleek ietwat teleurstellende - maar spannende wedstrijd met Jong FC Utrecht als gelukkige winnaar.

FC Utrecht begint uitstekend aan de wedstrijd. Na 4 minuten is er al een kans voor Leon de Kogel. Volendam-goalie Stevens redt bekwaam. Terwijl iedereen op de openingstreffer van FC Utrecht wacht, steekt Volendammer Ludcinio Marengoin de 11e minuut het veld over. Net buiten de 16 meter kan hij vrij uithalen. Op zijn harde schot is Erik Cummins volledig kansloos.
Na deze tegenvaller is FC Utrecht helemaal de weg kwijt. Er wordt hard gewerkt maar weinig gecombineerd. Volendam heeft moed geput uit de onverwachte voorsprong en legt FC Utrecht het vuur flink aan de schenen. In die periode is het Erik Cummins die FC Utrecht met een paar uitstekende reddingen in de wedstrijd houdt.

Rob Alflen grijpt in tijdens de rust. Elson Rosaria Almeida en Anouar Kali worden vervangen door Bart Vriends en Evert Brouwers. De wedstrijd golft op en neer. FC Utrecht heeft meer balbezit maar moet attent blijven op de Volendamse counters. Na een goede combinatie voor het doel schiet Gevero Markiet de gelijkmaker binnen in de 61e minuut. Er komen nog kansen voor Erikson Danso en Evert Brouwer. In de 82e minuut ontvangt Evert Brouwers de bal op rechts, draait het strafschopgebied binnen en verrast Stevens met een laag schot in de hoek. Daarna komt FC Utrecht nog even onder druk te staan, maar echt gevaarlijk wordt het niet meer voor het doel van de gasten. Jammer dat vlak voor tijd Davy Bulthuis ineens kermend van de pijn op de grond ligt. Hij moet helaas het veld per brancard verlaten. Beterschap Davy!
Een mooie uitslag, al had een gelijkspel de verhoudingen beter weergegeven. Misschien het geluk van een koploper.....?

Opstelling Jong FC Utrecht:

Erik Cummins; Davy Bulthuis, Kal Heerings, Ismo Vorstermans, Gevero Markiet; Anouar Kali (46e minuut Bart Vriends), Kevin Huijsman, Zakaria Amrani; Elson Rosario Almeida (46e minuut Evert Brouwers), Erikson Danso, Leon de Kogel (86e minuut Randy Wolters).

Bron: fcutrecht.nl 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing