FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Jan Wouters ondertekent nieuw contract

11-06-2012

8 reacties


Nadat eerder door de club werd aangekondigd dat Jan Wouters zijn aflopende contract bij FC Utrecht zou verlengen als hoofdtrainer, is dit vanmiddag met een handtekening geformaliseerd. Wouters zette zijn signatuur onder een contract dat hem minimaal tot de zomer van 2013 als hoofdtrainer aan FC Utrecht verbindt.

"We zijn gemeenschappelijk tot de conclusie gekomen dat we terug willen naar de FC Utrecht-speelstijl", zegt Algemeen Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht. "Technisch aanvallend voetbal, met lef. Dwingend, naar voren gericht en vol initiatief. De speelstijl waar FC Utrecht zijn populariteit aan heeft te danken en waarmee de club groot is geworden. Voetbal dat past bij de visie en uitstraling van de club. Jan deelt deze visie als geen ander. Wij hebben er veel vertrouwen in dat hij met zijn technische staf een nieuwe stap kan zetten in de verdere professionalisering van FC Utrecht. Wij willen nog meer dan voorheen voldoen aan de status van opleidingsclub, met als ambitie om op termijn terug te keren in de subtop."

Jan Wouters is content met het nieuwe contract en daarmee met het in hem gestelde vertrouwen. "Ik heb een heel heldere en duidelijke evaluatie gehad met de clubleiding. De wijze waarop dit is gebeurd, heb ik in mijn loopbaan als trainer nog niet eerder meegemaakt. Op basis van deze eerlijke evaluatie zijn we tot een verlenging van mijn contract gekomen. Conform afspraak hebben wij deze nu, na terugkomst van mijn vakantie, ondertekend."

Wouters begint het seizoen, in tegenstelling tot het vorige seizoen, vanaf de start. "We beschikken nu over een fitte groep, die staat", zegt Wouters. "De nieuwe jongens zijn beter geïntegreerd en jongens die blessures kenden, keren terug. We hebben goed zes weken voorbereiding om aan onze speelstijl te werken. Ik heb bij Ajax, Bayern München en het Nederlands elftal in aanvallende teams gespeeld. Met FC Utrecht willen we ook vooruit voetballen, met lef en initiatief. De visie die de club hierover heeft, sluit goed aan bij mijn voetbalvisie. Ik kan niet wachten tot de eerste training op 30 juni en heb veel zin in deze uitdaging."

 

Bron: FC Utrecht
Foto: FCUPhoto / Frank Zilver

Reacties

Bij dit bericht zijn 8 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing