FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

"Het voelt alsof we oneerlijk zijn uitgeschakeld"

03-03-2011

4 reacties


Briesend van woede stonden de spelers van FC Utrecht woensdag de media te woord na de uitschakeling tegen FC Twente (1-0). Onderwerp van gesprek: de snelle rode kaart van Tim Cornelisse die de plannen van de Domstedelingen ruw verstoorde. Edouard Duplan kon het amper geloven.

Voor FC Utrecht was een finaleplek een droom. De ploeg van Ton Du Chatinier maakt geen kans op het landskampioenschap en had veel op de beker gezet. Na twintig minuten moest de ploeg echter verder met tien man toen Tim Cornelisse werd weggestuurd. "Het voelt alsof we bestolen zijn", viel Duplan meteen met de deur in huis.

"Ik heb de actie niet teruggezien, maar je moet consequent zijn", doelde de Fransman op het optreden van arbiter Pol van Boekel. "Het is een belangrijke wedstrijd en dan neem je na twintig minuten zo'n beslissing. Janko geeft kort daarna een trap in het gezicht van Schut en krijgt niets. Die actie was overal in de wereld goed voor geel geweest."

Ook met een man minder hield Utrecht zicht op in ieder geval een verlenging, totdat Janko in de 77e minuut raak schot. "We zijn niet weggespeeld en deden het misschien wel goed, maar daar hebben we he-le-maal niks aan", baalde hij in gesprek met Goal.com. "Het was de belangrijkste wedstrijd van he jaar. We wilden wat doen, maar dan krijg je zo'n beslissing om je oren. Het is moeilijk om uit te leggen hoe zuur dat is."

"We voelden dat er iets te pakken was tegen Twente", zei Duplan, de gebeurtenissen van afgelopen zondag in Alkmaar in acht nemend. "Ruiz en Douglas er niet bij. Het moest gebeuren. En het kon ook. Jammer, het had een mooie wedstrijd kunnen worden voor het publiek. Nu was het een slecht duel. Het voelt alsof we oneerlijk zijn uitgeschakeld. Tegen Roda JC (zondag, red.) willen we revanche nemen."

Bron: goal.com
Foto: AD.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing