FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Het gelijk van Rita

23-05-2006

0 reacties


De eerste berichten zijn daar: Kalou gaat na het WK voor Ivoorkust uitkomen. De Ivoriaan die zo graag Nederlander wilde worden en liefst versneld zodat hij op het WK voor Nederland kon uitkomen. Verdonk stond dat in de weg omdat de insteek van Kalou volgens haar verkeerd was. Er werd getwijfeld of Kalou het Nederlanderschap nou echt wilde vanwege het feit dat hij zich Nederlander voelt of vanwege het feit dat een Europees paspoort makkelijker is wegens het vrije verkeer in Europa. Nog voor het WK blijkt dat Kalou helemaal niet zo graag Nederlander wil zijn. Als je zo graag wilt naturaliseren, dan laat je dat niet afhangen van het wel of niet snel verkrijgen van een paspoort. Dan ga je all the way.

Zo voel ik dat ook als het om mijn eigen cluppie gaat. Er heerst een serene rust op de spelersmarkt wat betreft FC Utrecht. Helaas, wat mij betreft. Goed, wat de club betreft. Toch zijn er al een paar namen naar buiten gekomen. Zo zou Stijn Huysegems hoog op het verlanglijstje staan. Een hele goede voetballer die zeker een aanwinst voor FCU zou zijn. Maar ook hier geldt weer dat er een afwachtende houding is. Eigenlijk wil hij wel bij AZ blijven, maar als ze daar een linkspoot aantrekken zou een vertrek bespreekbaar zijn. En dan zit hij Utrecht wel zitten. Natuurlijk begrijp ik de club wel dat men zo'n speler de tijd gunt om te beslissen, maar in mijn ogen wil je graag of niet bij FC Utrecht voetballen. Dat gedraai zit niemand op te wachten.

Ook Julian Jenner zou in de belangstelling staan van FC Utrecht. Deze rechtsbuiten van NAC staat ook in het spotlicht bij enkele andere clubs. Hiervoor geldt natuurlijk hetzelfde als voor Kalou en Huysegems. Maak in ieder geval een keuze en geef duidelijk naar iedereen. Je hoeft geen ad hoc beslissing te nemen maar hou de mensen niet aan het lijntje. Je staat dan al op achterstand bij de supporters en het geeft een beetje nare smaak naar de buitenwacht.

Ik hoop in ieder geval dat FC Utrecht snel en daadkrachtig zal optreden op de transfermarkt. Dat geeft de FCU supporter weer goede moed voor het komende seizoen en Europees voetbal zal dan zeker gloren.

Midvoor

midvoor@fcufans.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing