FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

HealthCity nieuwe hoofdsponsor FC Utrecht

26-06-2012

20 reacties


FC Utrecht speelt vanaf het seizoen 2012/2013 met HealthCity op de voorkant van het shirt. HealthCity is namelijk de nieuwe hoofdsponsor van FC Utrecht. Naast de voorkant van het shirt, bevat het hoofdsponsorschap een uitgebreid scala aan reclame-uitingen in en rondom Stadion Galgenwaard. Door middel van een uitgebreid activatiepakket speelt HealthCity in op de behoefte van deze keten om de merkbeleving te versterken. Beide partijen zijn een contract voor de duur van drie seizoenen overeengekomen.

HealthCity is een luxe sport-, fitness- en ontspanningsketen met in totaal 180 clubs in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje en Italië. "Wij zijn een bedrijf met Europese groeiambitie", vertelt René Moos, één van de drie oprichters en eigenaren van HealthCity. "Ons doel is om het aantal kwalitatief hoogwaardige clubs de komende jaren te vergroten. Het shirtsponsorschap bij een ambitieuze betaaldvoetbalorganisatie als FC Utrecht draagt in onze ogen sterk bij aan de naamsbekendheid en uitstraling van onze keten. Wij zien, mede vanwege gedeelde sportieve doelstellingen, in FC Utrecht de ideale partner om het merk HealthCity te versterken. Wij hebben hoge verwachtingen en kijken uit naar de samenwerking."

"Wij zijn erg blij en trots om deze samenwerking aan te mogen kondigen. HealthCity is een internationaal A-merk in zijn branche, wordt geleid door ex-topsporters en past uitstekend bij de positionering van FC Utrecht en de verdere uitbouw van de club. Een organisatie die, net als FC Utrecht, voorwaarden wil creëren voor een gezonde en sportieve omgeving. Zij bieden laagdrempelige gezelligheid en hoogstaande service in hun clubs. FC Utrecht wil dit ook richting zijn supporters en sponsors. De vestiging van HealthCity in Stadion Galgenwaard biedt daarnaast interessante sportieve mogelijkheden voor onze fans, maar ook voor onze selectie", aldus Algemeen Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht.

Bron: FC Utrecht

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 20 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing