FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Gévero Markiet naar eerste elftal

01-02-2013

0 reacties


Gévero Markiet maakt vanaf 1 februari deel uit van het eerste elftal. Hij stroomt door vanuit de FC Utrecht Academie. Dit seizoen begon de rechtsback in Jong FC Utrecht.

Markiet maakte al eerder deel uit van het eerste elftal, maar door de komst van Daan Bovenberg moest de nu 21-jarige verdediger een stap terug doen. Dit seizoen kwam Markiet nog niet veel in actie. Hij kreeg in het begin van de voorbereiding al snel last van een blessure aan zijn linker hiel. Nadat hij daarvan hersteld was, volgde een blessure aan de hiel van zijn rechter voet. Zijn laatste blessure was een hamstringblessure die hem in de laatste weken van de eerste helft van het seizoen aan de kant hield.

Doet goed
Markiet is blij dat hij weer is opgenomen in de selectie. "Dit doet me erg goed", zei Markiet na de training van vrijdagmorgen. "Ik ben precies op tijd vrij van blessures. De stap naar het eerste elftal is voor mij heel goed. Van het trainen met spelers die verder in hun ontwikkeling zijn, wordt ik alleen maar beter. Ik zie dit echt als een kans om te laten zien wat ik kan", zegt de gedreven rechtsback. Hij zal de concurrentie met Mark van der Maarel aan moeten gaan voor een plek in de basis.

Fysiek
Gévero Markiet kwam in 2005 vanaf FC Omniworld naar de FC Utrecht Academie. Het is een verdediger die opvalt door zijn sterke fysiek en zijn kracht in duels. Hij maakte op 30 augustus 2008 zijn debuut in de Eredivisie. Hij viel twintig minuten voor tijd in voor Sander Keller in het met 1-5 verloren duel tegen PSV. Ruim tweeëneenhalf jaar later, op 18 februari 2011, speelde hij zijn tweede wedstrijd tegen Heracles Almelo. In totaal kwam Markiet tot zes wedstrijden in de Eredivisie.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
31 maart 2018 20:45 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Sjakie 65pt
2 (2) Don Leo 64pt
3 (3) badbo13 60pt
4 (4) Menno 59pt
5 (5) Kikker 54pt
6 (7) chapri 54pt
7 (6) fanvandeFC 53pt
8 (8) ad rem 52pt
9 (18) fcagbu 52pt
10 (9) Speedy 51pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing