FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Geen punten in Velsen voor Jong FCU

21-04-2017

0 reacties


De uitwedstrijd voor Jong FC Utrecht tegen Telstar is vanavond verloren gegaan: het werd 3-1 voor de Noordhollanders. Nadat de Utrechters met 2-0 de rust ingingen, scoorde Sylla Sow vlak na de onderbreking de aansluitingstreffer, maar het mocht niet meer baten: een doelpunten van de Japanner Yamazaki zorgde voor het duidelijke verlies.

Vanwege de afwezigheid van fcufans.nl-redacteuren vanavond, hierbij het verslag van fcutrecht.nl:

Ploeg Robin Pronk verliest door jeugdigheid met 3-1 in Velsen

Als tv-kijkers afgaan op de treffer van Naoyuki Yamakazi zijn ze op Bevrijdingsdag wellicht genegen de gang naar het Rabobank IJmond Stadion een keer te maken. Yamakazi krijgt de bal in de loop toegespeeld en peert de bal onderkant lat achter Jong FC Utrecht goalie Joost Meendering. Een dreun, want het is de 3-1, de goal waarmee Jong FC Utrecht het laatste beetje hoop op een punt ziet vervliegen.

Met veel bravoure plaatste Telstar afgelopen week een advertentie op de achterpagina van Voetbal International; op 5 mei een uitzwaaiwedstrijd tegen Eredivisie promovendus VVV. Wat de thuisploeg in Velsen-Zuid liet zien was echter niet bepaald een promotiefilmpje. Ook Jong FC Utrecht deed weinig om het publiek in vervoering te brengen.

En dat is jammer. Want ongetwijfeld kwam de ploeg van Robin Pronk niet naar Noord-Holland om als speelbal van de Witte Leeuwen te fungeren. Het biedt echter aan de kuststrook veel te weinig. Als in minuut 42 scheidsrechter Blank bij een 1-0 achterstand gedecimeerd naar de stip wijst, lijkt het snel bergafwaarts te gaan met de jonkies uit de Domstad.

Repeterend verhaal
2-0, nog voor rust. Geef het de zeer jonge selectie van Robin Pronk maar te doen. Jong FC Utrecht deelt wel plaagstootjes uit, maar ziet in de uitvoering een repeterend verhaal. Net zoals tegen Almere City FC (2-1) en SC Cambuur (0-2) pakt het niet door en laat het vooral jeugdigheid zien. Het raakt de lat en de vingertoppen van keeper Boy de Jong, maar geeft nimmer de indruk Telstar de baas te kunnen.

Alleen Sylla Sow is trefzeker en geeft Jong FC Utrecht nog even valse hoop. Hij schuift kort na de theepauze de aansluitingstreffer binnen. Telstar maakt met de knal van Yamazaki een einde aan alle illusies.

Telstar – Jong FC Utrecht 3-1
12. Guyon Philips 1-0
42. Fabian Serrarens 2-0 (P)
52. Sylla Sow 2-1
66. Naoyuki Yamazaki 3-1

Gele kaarten: Jelle de Lange (Jong FC Utrecht), Naoyuki Yamakazi, Norair Mamedov (Telstar)
Rode kaarten:

Toeschouwers: 1444

Scheidsrechter: Erwin Blank

Opstelling Telstar:
Toine van Huizen; Frank Korpershoek; Fabian Serrarens; Guyon Philips (71’ Floris van der Linden); Donny van Iperen; Benjamin van den Broek; Jordy Tutuarima; Orhan Dzepar (28’ Edo Knol); Boy de Jong; Naoyuki Yamazaki; Ossama Zamouri (82’ Norair Mamedov)

Opstelling Jong FC Utrecht:
Joost Meendering; Ali Ulusoy; Jelle de Lange (46’ Ruben Hoogenhout); Myenty Abena; Tafari Moore; Hamza Boukhari; Rick van der Meer; Rick Mulder; Jan-Willem Tesselaar (72’ Serhat Cakmak); Sylla Sow; Mitchell van Rooijen (46’ Dani van der Moot)

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing