FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht wint ruim van Brederodes

24-03-2011

5 reacties


FC Utrecht speelde woensdagavond een vriendschappelijk jubileumduel tegen amateurvoetbalvereniging Brederodes. De wedstrijd, ter ere van het negentigjarig bestaan van de club uit Vianen, werd met 0-11 gewonnen. Zes doelpunten werden gemaakt door Anouar Kali.

Op een drukbezocht Sportpark Blankensteijn in Vianen zagen de toeschouwers vele doelpunten. Bij de rust was het 0-5. Nadat Barry Maguire na een kwartier de 1-0 op het scorebord had gebracht, was het te danken aan doelman Erik Cummins dat Brederodes niet snel langszij kwam. Met een katachtige redding wist Cummins de bal uit de hoek te halen. In de 28e minuut scoorde Anouar Kali zijn eerste goal van de avond. Vijf minuten later schoot Thomas Oar van afstand de bal in de bovenhoek, 0-3. Binnen een minuut was het Stefano Lilipaly die uit een voorzet van Ricky van Wolfswinkel het vierde doelpunt voor FC Utrecht scoorde. Voor het rustsignaal was het opnieuw Kali die scoorde.

Na de pauze scoorde Ismo Vorstermans met een omhaal en liet Kali in de 66e minuut de 0-7 aantekenen. Nadat Atilla Yildrim scoorde was het opnieuw Kali die de aandacht opeiste. In de 74e, 85e en 89e minuut wist hij het doel van Brederodes te vinden, zodat de eindstand op 0-11 uitkwam.

Brederodes speelde met een elftal dat bestond uit spelers van de zaterdag- en zondagselectie. FC Utrecht trad aan zonder de Oranje-internationals Vorm, Strootman en Nijholt (Jong Oranje), Michael Silberbauer (Denemarken) en Dries Mertens (België).

Opstelling FC Utrecht:
Cummins ('60 Mulder), Cornelisse, Heerings, Vorstermans, Nesu ('60 Bulthuis), Lensky ('45 Amrani), Lilipaly, Kali, Maguire ('60 Vriends), Oar, Van Wolfswinkel ('60 Yildrim)

Bron: fcutrecht.nl

 

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing