FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht Vrouwen verliezen van Ajax

01-09-2012

0 reacties


Gister stond de historische topper FC Utrecht - AFC Ajax op het programma waarbij dit de allereerste ontmoeting tussen de clubs op het gebied van vrouwenvoetbal was. De wedstrijd werd met 3-1 gewonnen door AFC Ajax. FC Utrecht begon sterk aan de wedstrijd wat in de 9e minuut tot een doelpunt van Tessa Oudejans leidde door een fout in de verdediging van Ajax.

Ajax kreeg hierop volgend een aantal kansen en in de 26e minuut was het raak door een voorzet van Mandy Versteegt die door Linda Bakker ingeschoten kon worden, 1-1. In de 40ste minuut kreeg Ajax een penelty die discutabel te noemen was waardoor Desiree van Lunteren de 1-2 op het scoreboard kon zetten .De tweede helft was Ajax qua positiespel beter dan FC Utrecht maar ook FC Utrecht had een aantal kansen op de gelijkmaker door onder andere Anne Maguire en Barbara Roemeon. Echter bracht Ajax de veilige 1-3 op het scoreboard door een aanval over links en het terugleggen op de geheel vrije Desiree van Lunteren die de bal fraai afrondde. Zodoende kon FC Utrecht de punten niet thuis houden maar met de geleverde strijd en het harde werken komen die punten vanzelf.

In de rust werd er een contract getekend door Stichting Vrouwen Voetbal Utrecht en SV Kampong waar het komende seizoen de thuiswedstrijden van de FC Utrecht Vrouwen worden gespeeld. Namens Stichting Vrouwen Voetbal Utrecht ondertekenden voorzitter Gwen Dudok van Heel en bestuurslid Henk Kwant het contract en namens SV Kampong Voetbal voorzitter Bram Kuiper.

Opstelling FC Utrecht: Denise van Luyn, Sabine Verheul, Hélène Heemskerk, Joniek Bonnes, Renée Kersten ('71 Barbara Roemeon), Rowena Blankestijn, Simone van de Weerd ('67 Tula de Wit), Myrthe Moorrees, Tessa Oudejans, Anne Maguire ('79 Nadia van Beerschoten) en Kirsten Koopmans.

Bron: fcutrecht.nl
foto's: vrouwenvoetbalnederland.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing