FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht verliest thuis van ADO (foto's)

03-04-2011

16 reacties


ADO Den Haag heeft weer een nieuwe stap naar een plek bij de beste vijf van Nederland gezet. In de traditioneel lastige uitwedstrijd tegen FC Utrecht leek de thuisploeg het sterkst te beginnen, maar uiteindelijk was ADO Den Haag in een harde wedstrijd scherper voor het doel. Met een 2-3 overwinning op zak konden de ADO-supporters met een brede glimlach naar huis terugkeren.

In de Galgenwaard moest John van den Brom vanaf de tribune toekijken. De hoofdtrainer van de Haagse formatie zat zijn wedstrijd schorsing uit en zag zijn formatie verre van sterk aan de wedstrijd beginnen. FC Utrecht begon overtuigender, maar was veelal slordig in de laatste pass. Zo kwam het tot aan het strafschopgebied van de bezoekers, maar wist de ploeg vervolgens niet de juiste keuzes te maken. En zo kwam ADO Den Haag na 24 minuten dicht bij de openingstreffer, maar werd een knal van Dmitri Bulykin uitstekend gered door Michel Vorm.

Even later verscheen de verdiende 1-0 toch nog op het scorebord. Een voorzet van Jacob Lensky werd verlengd door Frank Demouge, waarna Edouard Duplan zijn vijfde treffer van het seizoen wist te produceren. Het lag in de lijn der verwachtingen dat FC Utrecht door zou stoten, maar integendeel. Sterker nog: ADO Den Haag kwam nog voor rust op gelijke hoogte. Jens Toornstra schoof de bal loepzuiver het strafschopgebied in, waarna Charlton Vicento alleen nog maar tegen de bal aan hoefde te glijden (1-1).

Na een uur spelen was de wedstrijd plotseling compleet gekanteld. Wesley Verhoek liet weer eens zien belangrijk te zijn voor ADO Den Haag door een knappe voorzet af te geven. Vervolgens stond de defensie van FC Utrecht te slapen en werd Aleksandar Radosavljevic volledig vrij gelaten. De middenvelder kon zodoende gemakkelijk inkoppen vanaf een meter of zeven. FC Utrecht leek gebroken en begon te schutteren. Twee minuten later leek de doodsteek te zijn gegeven: Tim Cornelisse lette niet op en moest Vicento naar de grond trekken in de zestien. De penalty die volgde werd koelbloedig afgemaakt door Bulykin.

De wedstrijd, die vooral in de tweede helft een stuk harder een grimmiger werd, leek gespeeld. Totdat zo'n twintig minuten voor tijd Vicento er met rood af moest. Toen Kevin Strootman vervolgens met nog een kwartier te spelen de 2-3 binnen schoot met een droge knal, leek er nog van alles mogelijk. Ton du Chatinier bracht nog Leon de Kogel als extra spits en de druk werd groter. Zo ontstonden er nog een aantal hachelijke momenten voor het doel van ADO-doelman Gino Coutinho.

Bron: voetbalzone.nl | Foto's: René van der Laan

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 16 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing