FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'FC Utrecht sloeg bod AZ op Ruiter af'

12-03-2014

4 reacties


AZ heeft afgelopen winter geprobeerd keeper Robbin Ruiter over te nemen van FC Utrecht. De club uit de Domstad vond het Alkmaarse bod echter te laag. Dat zegt Ruiter vandaag in Voetbal International.

“Ik heb begrepen dat AZ zich officieel had gemeld en serieuze gesprekken heeft gevoerd met de clubleiding”, erkent Ruiter desgevraagd. “FC Utrecht heeft aangegeven me niet zomaar te laten gaan. Uiteindelijk was er een te groot gat tusen vraag en aanbod en is het daarbij gebleven.”

De doelman zegt zich er niet veel mee bezig te hebben gehouden. “Zolang clubs er niet uitkomen, heeft dat ook weinig zin. Bovendien heb ik het bij FC Utrecht geweldig naar mijn zin.”

Ruiter bevestigt in VI het gerucht dat Serie A-club Chievo Verona afgelopen zomer belangstelling voor hem heeft getoond. “Het bleef vaag, tot een overeenkomst of gesprek is het niet gekomen. Ach prima zo, want ik betwijfel of ik het een serieuze kans had willen geven.”

Dat hij door mensen in verband wordt gebracht met Oranje, beschouwt de doelman als een mooi compliment. Zelf wil hij zich er niet over uitlaten. “Wie ben ik om dat zelf te roepen. Het wordt dan ook altijd tegen je gebruikt.”

Vorig jaar mei is Ruiter beloofd dat zijn contract zou worden opgewaardeerd. Dat is nog niet gebeurd. Ruiter: “Ik weet niet waarom het niet is gebeurd, dat is iets van de club en daar ga ik ook niet moeilijk over doen. De clubleiding weet dat er veel interesse bestaat en een transfer komende zomer bij voorbaat niet is uitgesloten.”

Zelf denkt Ruiter ook wel klaar te zijn voor een volgende stap. “Meer niet, want ik focus me alleen op de prestaties bij FC Utrecht. Zeker in deze belangrijke periode.”

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing