FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht neemt Leeuwin over van Cambuur

22-05-2014

12 reacties


Ramon Leeuwin heeft bij FC Utrecht een contract getekend tot de zomer van 2018. De 26-jarige rechtsbenige centrale verdediger komt over van SC Cambuur en sluit aan bij de groep die onder de nieuwe trainer Robby Alflen op 30 juni aan het seizoen 2014/2015 begint.

“Na het vertrek van Matthieu Delpierre, en vorige zomer Mike van der Hoorn, waren wij op zoek een ervaren voetballende verdediger, die leiding kan geven aan onze defensie”, zegt Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff. “Met Ramon hebben wij deze gevonden. Hij heeft een sterk seizoen achter de rug, weet wat er gevraagd wordt in de Eredivisie en is zowel verdedigend als voetballend erg sterk.”

Leeuwin begon zijn professionele voetbalcarrière bij FC Utrecht. Als beloftenspeler debuteerde hij in het seizoen 2006/2007 in het eerste elftal van FC Utrecht, waarvoor hij tot zijn vertrek naar AGOVV Apeldoorn in de zomer van 2008 twee keer in de Eredivisie in actie kwam. Na periodes bij AGOVV Apeldoorn, ADO Den Haag en SC Cambuur keert Leeuwin nu dus terug bij FC Utrecht.

“Ik zie het niet zozeer als een terugkeer, maar meer als een nieuwe stap”, zegt de ervaren centrumverdediger. “De club is weliswaar hetzelfde, maar er werken nu allemaal nieuwe mensen. Het is voor mij een fantastische stap en ik heb er heel veel zin in"

"FC Utrecht liet al vroeg blijken dat ze mij wilden hebben. In de winterstop en nu weer. Ik heb gewoon een goed gevoel bij FC Utrecht. Dat was vroeger al zo en dat is altijd zo gebleven. De positieve gesprekken die ik heb gehad met de leiding van de club hebben mij doen besluiten om voor FC Utrecht te tekenen. Ik vind het mooi uiteindelijk voor het fanatieke FC Utrecht-publiek te gaan spelen.”

Foto: FCUPhoto

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 12 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing