FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht legt Peterson voor 4 jaar vast (update)

27-08-2014

19 reacties


Vandaag om 16:30 uur is er een spelerspresentatie bij FC Utrecht. RTV Utrecht-journalist René van den Berg meldt op zijn twitteraccount dat Kristoffer Peterson voor vier seizoenen gaat tekenen. Peterson komt over van Liverpool FC.

Update 27 augustus 2014 16:50 uur
FC Utrecht heeft Kristoffer Peterson definitief binnen, en hij heeft voor vier seizoenen getekend. Manager Spelerszaken en Scouting Edwin de Kruijff zegt op de clubwebsite van FC Utrecht over hem: 'Kristoffer is een bijzonder getalenteerde speler, de we al enige tijd op de voet hebben gevolgd en zelf ook in actie hebben gezien. Sinds zijn komst naar Liverpool heeft hij een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Deze ontwikkeling leidde tot zijn debuut in het eerste elftal. Wij hebben er vertrouwen in dat hij die lijn kan doortrekken in Utrecht en dat hij een uitstekende aanvulling is op de selectie zoals die er nu is. FC Utrecht is een club waarbij talenten zich doorontwikkelen tot de top. Daar kiezen spelers bewust voor, Kristoffer ook. De komst van Kristoffer biedt trainer/coach Robby Alflen in offensief opzicht meer keuzemogelijkheden en draagt bij aan een hogere mate van concurrentie in de groep.'

Peterson sluit per direct aan bij de selectie van Rob Alflen en gaat met rugnummer 21 spelen. Dit nummer was toegekend aan Nacer Barazite, maar hij neemt per direct rugnummer 10 van de vertrokken Jens Toornstra over.

Trainer Rob Alflen is zeer content met de komst van Peterson: 'Kristoffer kan vanaf de buitenkwant met veel power spelen, een man opzoeken en voorzetten geven.' Peterson verklaarde zelf heel blij te zijn met FC Utrecht: 'Dit is een grote club. Ik kan niet wachten om wedstrijden te gaan spelen.'

Op de website van Voetbal International geeft Wilco van Schaik aan dat de transfer van Peterson door FC Utrecht met eigen middelen is gerealiseerd.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 19 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing