FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht introduceert nieuw ticketingsysteem

29-07-2015

9 reacties


FC Utrecht gaat als eerste betaald voetbalclub in Nederland over op een nieuw ticketingsysteem. Op de clubwebsite fcutrecht.nl is daarover het volgende gepubliceerd:

'Als eerste Nederlandse profvoetbalclub heeft FC Utrecht met ingang van dit seizoen de overstap gemaakt naar een nieuw ticketingsysteem, SRO4. De nieuwe kaartverkoopsoftware biedt supporters diverse voordelen. FC Utrecht fungeert als pilotclub. Na verloop van tijd is het de bedoeling dat 27 andere Nederlandse profclubs en de KNVB ook de overstap naar SRO4 maken. Dit proces moet aan het einde van het kalenderjaar voltooid zijn.

“Het grootste pluspunt van het nieuwe ticketingsysteem is dat supporters van FC Utrecht vanaf nu ook zelf een stoel kunnen uitzoeken”, legt Hoofd Ticketing Michel Meerveld van FC Utrecht uit. “De software maakt het bijvoorbeeld voor seizoenkaarthouders mogelijk om, als ze een extra kaartje willen aanschaffen, te kijken of er een plekkie bij hun stoel in de buurt vrij is.”

Daarnaast kunnen supporters van FC Utrecht in het nieuwe systeem zelf hun adresgegevens aanpassen. Die gegevens worden vervolgens direct verwerkt in de systemen van FC Utrecht.

De nieuwe software maakt het niet alleen mogelijk om tickets uit te kiezen; de kaartjes kunnen ook meteen geprint worden. Wie geen beschikking heeft over een printer, kan de bestelde kaarten laten opsturen. Daarvoor wordt een verzendvergoeding van 1,50 euro in rekening gebracht.

Met de implementatie van de nieuwe ticketingsoftware is de mogelijkheid om kaarten bij Ticketbox-verkooppunten af te nemen (vooralsnog) van de baan. “Maar wie online kaarten bestelt en die laat opsturen, betaalt altijd nog een aanzienlijk lagere verzendvergoeding dan de fee die in het verleden bij Ticketbox werd gerekend”, aldus Meerveld.

Hoewel de overstap op andere software organisatorisch flink wat voeten in aarde heeft gehad, verloopt die tot op heden soepel, stelt Meerveld. “Al zullen we als pilotclub misschien nog tegen kinderziektes in het systeem aanlopen. Mocht dat het geval zijn, dan zullen we die natuurlijk zo snel mogelijk laten oplossen en hopen we op begrip van onze achterban.” '

Reacties

Bij dit bericht zijn 9 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing