FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht-duo: “Supporters geven kracht”

30-04-2013

5 reacties


FC Utrecht was afgelopen zondag met een goed gevuld uitvak aanwezig in Zwolle. Maar liefst 386 meegereisde supporters juichten de ploeg naar een 2-1 overwinning op PEC Zwolle. Het is niet de eerste keer dit seizoen dat zoveel supporters meereizen en de spelersgroep en technische staf geeft steeds vaker aan hoe belangrijk dit voor hen is. FC Utrecht wil daarom graag complimenten overbrengen aan de supporters en hen bedanken voor hun geweldige en massale steun in Zwolle!
 
Kracht
Ook de jonge spelers die steeds vaker een kans krijgen in het eerste zijn blij met de steun van de supporters. Zo werd Gévero Markiet na afloop luidkeels toegezongen. “Dat was een leuke ervaring”, vertelt Markiet. “Tijdens de wedstrijd geven de supporters je dat kleine beetje extra. Het geeft je meer kracht en je gaat daardoor over je grenzen heen. Je ziet dan als speler waarvoor je het allemaal doet, voor de fans en je teamgenoten.”
 
Vieren
“Die steun vanaf de tribunes is geweldig”, zegt ook matchwinner Elroy Pappot. “Na mijn goal rende ik gelijk naar het uitvak toe, met hun wilde ik het doelpunt vieren. Het is mooi om het plezier bij die mensen te zien, want daar doe je het voor. En dan na afloop met z’n allen voor dat vak, dat geeft gewoon een lekker gevoel.”
 
Stimulans
Robert Junier, supporterscoördinator bij FC Utrecht en zelf ook hartstochtelijk supporter, benadrukt de aanwezigheid van supporters is. “Een goed gevuld uitvak kan echt het verschil maken en geeft een extra stimulans aan spelers, maar ook aan supporters zelf”, zegt Junier. “Elke uitwedstrijd is er een vaste groep supporters die hun club trouw volgt, ook als het slecht gaat. Deze mensen verdienen echt alle respect.” 
 
Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto/Frank Zilver

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing