FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht arriveert en traint in Luxemburg

18-07-2013

5 reacties


FC Utrecht heeft woensdagavond een training afgewerkt in Stade Josy Barthel, het stadion waarin de ploeg van Jan Wouters het donderdagavond gaat opnemen tegen FC Differdange 03. Een aantal supporters en sponsors van FC Utrecht had de rit naar Luxemburg al gemaakt en was aanwezig bij de training die een klein uur duurde. Zij lieten direct ook van zich spreken op de tribune!

Training
Inspanningsfysioloog Pim Koolwijk nam de veldspelers van FC Utrecht onder handen met een uitgebreide warming-up om de busreis ‘uit de benen’ te krijgen. Aansluitend werden pass- en trapoefeningen gedaan, waar ook de doelmannen Verhoeven en Van der Helm bij werden betrokken. Ruiter vervolgde de keeperstraining met Stefan Postma, waar de andere doelmannen tot die tijd ook in actief waren. Na wat afwerkvormen werd de training afgerond met een positiespel.

Na een klein uurtje werd het veld ontruimd en namen de spelers wat fruit en water. Jan Wouters en een aantal spelers stonden de aanwezige media nog even te woord, voordat de bus voorreed om de spelers en trainers terug te brengen naar het hotel even verderop.

Selectie
De selectie van FC Utrecht bestaat deze dagen uit twintig man. Te weten: Robbin Ruiter, Paul van der Helm,  Jeroen Verhoeven, Mark van der Maarel, Gévero Markiet, Kai Heerings, Aleksandar Bjelica, Michael Zullo, Kenny Teijsse, Mark Diemers, Johan Martensson, Tommy Oar, Jens Toornstra, Sean Klaiber, Yoshiaki Takagi, Edouard Duplan, Cedric van der Gun, Bob Schepers, Jacob Mulenga en Romano van der Stoep.

Marcus Nilsson, Adam Sarota, Elroy Pappot, Dave Bulthuis en Leon de Kogel zijn in Utrecht achtergebleven.

Wedstrijd
Donderdagavond is in het stadion waar werd getraind, Stade Josy Barthel, FC Differdange 03 om 19.30 uur de tegenstander. FC Utrecht gaat hier voor een goede uitgangspositie, om volgende week in Stadion Galgenwaard een gooi te doen naar de volgende ronde in de Europa League.

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing