FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht - Liverpool FC 0-0

30-09-2010

0 reacties


In de Eredivisie presteert FC Utrecht vooralsnog onder de maat, maar in Europees verband gaat het uitstekend met de ploeg van Ton du Chatinier. Utrecht speelde op de eerste speeldag al knap gelijk bij het Italiaanse Napoli en wist donderdagavond Liverpool op 0-0 te houden. Vreemd genoeg moesten de bezoekers nog het meest tevreden zijn met dit punt, daar Utrecht de gehele wedstrijd de bovenliggende partij was geweest. De Domstedelingen wisten ook wel een keer te scoren, maar de treffer van Jan Wuytens werd afgekeurd.

Na een hoekschop schoot de verdediger fraai binnen met een acrobatische volley, maar scheidsrechter Duarte Gomes dacht dat Jakob Mulenga eerder een tegenstander in de rug had geduwd. Daar bleek nauwelijks sprake van te zijn, maar het feestje van Utrecht ging niet door en zou er uiteindelijk ook niet komen. De Domstedelingen waren in eigen huis verrassend sterker dan een bijzonder matig Liverpool en kreeg voldoende mogelijkheden, maar José Reina liet zich niet passeren. Na twee wedstrijden staat Utrecht daardoor op twee punten.

Liverpool speelde afgelopen weekend al een matige wedstrijd tegen Sunderland en gaf die prestatie donderdag een gevolg. De Engelsen speelden zonder vechtlust en hadden voor rust dan ook weinig in te brengen tegen een scherp Utrecht, dat na ruim twintig minuten ook op voorsprong leek te komen. De treffer van Wuytens werd echter afgekeurd, waarna ook Dries Mertens nog een goede kans kreeg. De spelmaker pikte de bal na een afgeslagen corner op en schoot vrijstaand hard in, maar stuitte op Reina

De bezoekers lieten in aanvallend opzicht niets zien. Utrecht-doelman Michel Vorm had enkel wat te doen gekregen bij een slappe kopbal van Raul Meireles en een matig schot van Kuyt, maar werd nooit echt getest. Liverpool had dan ook het idee dat er meer te halen viel en hervatte in de tweede helft de zoektocht naar de openingstreffer. Ricky van Wolfswinkel kwam al vroeg dichtbij maar kwam een teenlengte tekort, terwijl een inzet van Michael Silberbauer van de lijn werd gehaald door Meireles.

Reina kwam bij laatstgenoemde poging met de schrik vrij, maar toen hij de bal even later weer had bracht hij snel Kuyt in stelling. Die bereikte vlak voor Vorm de instormende Fernando Torres en hij leek de score tegen de verhoudingen in te gaan openen, maar de poging van de Spanjaard ging rakelings naast. Het bleek direct ook de enige kans voor Liverpool: Utrecht nam het initiatief weer over en ging brutaal op zoek naar de overwinning, die er echter niet zou komen. Mulenga kreeg acht minuten voor tijd de beste kans voor Utrecht, maar gleed de bal rakelings naast het doel van Reina.

Bron: voetbalzone.nl
Foto: AD.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing