FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Utrecht - Cambuur op woensdag 2 april 15.45 uur

07-02-2014

21 reacties


De wedstrijd FC Utrecht – SC Cambuur is verplaatst naar woensdagmiddag 2 april. De aftrap is om 15.45 uur. Dat heeft de KNVB zojuist bekend gemaakt.

Indien op 2 of 3 april geen thuiswedstrijd van een Russische club geprogrammeerd zal zijn in de UEFA Champions League of de UEFA Europa League, dan wordt de wedstrijd verlaat naar 18.30 uur. Dit wordt pas duidelijk bij de loting op 21 maart.

Het thuisduel tegen Cambuur stond gepland voor zondag 23 maart om 14.30 uur. Aanleiding voor de verplaatsing is de Nuclear Security Summit. Daarvoor komen op 24 en 25 maart 58 wereldleiders in Den Haag bijeen om te praten over nucleair terrorisme.

Voor die top wordt zoveel politie ingeschakeld dat een groot deel van de Eredivisiewedstrijden in het weekend voorafgaand aan de top niet door kan gaan. De politie kan daarvoor onvoldoende manschappen op de been brengen. Vier Eredivisiewedstrijden gaan overigens wel gewoon door op het eerder vastgestelde tijdstip.

Mede dankzij het aankomende WK zijn de mogelijkheden om deze wedstrijden te plannen beperkt. De KNVB heeft bij het vaststellen van de nieuwe speeldata ook rekening moeten houden met de lopende competitieschema’s, de wensen van de clubs en gemeenten in het kader van openbare orde, het programma van de KNVB beker en het speelschema van de UEFA competities.

De reglementen van UEFA schrijven voor dat nationale competitiewedstrijden niet tegelijkertijd live mogen worden uitgezonden met wedstrijden van de UEFA Champions League en Europa League. De bond zegt daardoor ‘genoodzaakt’ te zijn een aantal wedstrijden in te plannen op woensdagmiddag 2 april.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 21 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing