FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Emailadres voor steunbetuigingen aan Nesu

13-05-2011

3 reacties


FC Utrecht heeft vrijdagmiddag het emailadres mihai.nesu@fcutrecht.nl geopend. Hier kan iedereen die Mihai en zijn familie een bericht ter ondersteuning wil sturen terecht. "We merken dat veel mensen erg meeleven met Mihai en hem willen laten weten, dat hun gedachten bij hem en zijn familie zijn", zegt Jan Willem van Dop, voorzitter van FC Utrecht. "We kregen echter veel vragen van mensen die niet wisten waar ze met hun berichten heen moesten, dus leek het ons een goed idee een speciaal mailadres te openen." Voor vragen over de medische situatie van Mihai Nesu verwijst de voorzitter naar de officiële clubsite: www.fcutrecht.nl. "Als er iets valt te melden, zetten we dat direct op de site", aldus Van Dop.

Bij FC Utrecht komen van alle kanten steunbetuigingen binnen. "Vooral van de supporters van FC Utrecht natuurlijk, maar ook elders uit het land, bijvoorbeeld van supporters van andere clubs. De familie, en wij bij FC Utrecht zeker ook, stellen die belangstelling erg op prijs", aldus Van Dop. Naast het emailadres blijft de mogelijkheid om brieven, kaarten en andere blijken van sympathie af te geven bij de receptie van Stadion Galgenwaard. De club zorgt er uiteraard voor, dat alles bij de familie Nesu terecht komt.

Hoewel de wedstrijd van zondag tegen AZ ook sportief belangrijk is, staat de middag toch vooral in het teken van de Roemeense verdediger, die dinsdag bij de training zo ongelukkig ten val kwam. De SupportersVereniging FC Utrecht heeft een enorme Roemeense vlag laten maken met daarop de beeltenis van Mihai. Die vlag ligt voor de wedstrijd op het veld. Ook worden sjaals verkocht in dezelfde stijl als de vlag, zodat iedereen ook individueel kan laten zien aan Mihai te denken. De spelers betreden de grasmat in T-shirts met het gezicht van Mihai daarop afgebeeld. Met dit gebaar willen ze laten zien, dat ze de wedstrijd zondag opdragen aan hun teamgenoot, die er niet bij kan zijn.

Afwachten
Over de medische toestand van Mihai Nesu valt op dit moment nog weinig nieuws te melden, aldus technisch directeur Foeke Booy vrijdagmiddag. "Mihai is bij kennis en is goed aanspreekbaar", aldus Booy. "Hij krijgt lichte ondersteuning bij het ademen." De twee clubartsen van FC Utrecht, Frank van Hellemondt en Simon Goedegebuure, zijn veelvuldig in het ziekenhuis om Nesu bij te staan. "Natuurlijk kunnen de doktoren in het ziekenhuis het prima zelf af, maar het is voor Mihai wel prettig, als hij dagelijks wat bekende gezichten van de club ziet", zegt de technisch directeur. De spelers van FC Utrecht hebben laten weten graag bij hun medespeler op bezoek te gaan, maar daarvoor is het nog te vroeg. Booy: "Alleen zijn vrouw, zijn vader en natuurlijk de artsen zijn bij Mihai. Er moet alles aan worden gedaan het herstel zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Het is voor ons allemaal voorlopig afwachten."

Bron: FC Utrecht

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing