FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Eindelijk weer winst voor Jong FC Utrecht

20-10-2017

1 reactie


Weer eens een wedstrijd in de Galgenwaard: het was alweer een tijdje geleden voor Jong FC Utrecht. Vandaag was MVV de tegenstander. De fans van de Utrechters hoopten vandaag toch eindelijk weer winst: de afgelopen wedstrijden werd het goede spel telkens niet beloofd met punten. Hoe anders was het vandaag: een slechte wedstrijd, maar alle punten bleven in de Domstad.
 
Utrecht begint niet goed slordig zelfs. Ook MVV begint niet geweldig, maar wel beter. Een tegenvaller voor de Maastrichtenaren is het uitvallen van Martina, die al na 6 minuten gewisseld moet worden met naar wat lijkt een hamstringblessure. Utrecht profiteert niet van de ongewenste omzetting, blijft knoeien. Na 19 minuten wordt het verschil ook op het scorebord zichtbaar: ex-Utrechtspeler Yildirim doet z'n oude club pijn door hard de 1-0 achter gelegenheidskeeper Marsman te schieten.
 
De slordigheden verdwijnen daarmee niet uit het spel van beide teams. Gelukkig heeft Utrecht Nick Venema: vier minuten voor rust zorgt hij voor de 1-1 op het scorebord.
 
Na rust een vergelijkbaar spelbeeld: Utrecht komt er af en toe goed door, krijgt ook wel kansen, maar verprutst geweldige mogelijkheden net zo makkelijk. Venema blijkt echter van onschatbare waarde in deze wedstrijd die op een gelijkspel lijkt uit te draaien: vijf minuten voor het einde zorgt hij voor de 2-1 eindstand op het bord.
 
Een opluchting voor iedereen die Jong FC Utrecht een warm hart toedraagt: eindelijk weer eens alle punten. Dat was, na de winst op Jong AZ, pas de tweede keer dit seizoen. Over een week de -op papier- zwaarste uitwedstrijd van het seizoen: NEC is aanstaande vrijdag de volgende tegenstander in de Goffert.
 
Jong FC Utrecht - MVV Maastricht 2-1 (1-1)
19. Atilla Yildirim 0-1
41. Nick Venema 1-1
85. Nick Venema 2-1
 
Gele kaarten: Jeredy Hilterman (Jong FC Utrecht), Marvin Ogunjimi, Joeri Schroijen (MVV Maastricht).
 
Toeschouwers: 692.
 
Scheidsrechter: Laurens Gerrets.
 
Opstelling Jong FC Utrecht:
Nick Marsman; Giovanni Troupée, Maarten Peijnenburg, Robin Zwartjens, Nick Brinkman (78. Conner Blöte); Rick van der Meer, Mitchell van Rooijen (84. Louk Dekkers), Karim Loukili (76. Shayne Pattynama), Jeredy Hilterman; Nick Venema, Sylla Sow.
 
Opstelling MVV Maastricht:
Michael Verrips; Alessandro Ciranni, Samy Mmaee, Steven Pereira, Joeri Schroijen (87. Dogan Golpek); Pieter Nys (45. Matisse Thuys), Florian Loshaj, Atilla Yildirim; Jonathan Okita, Marvin Ogunjimi, Shermaine Martina (6. Tuur Houben).

Reacties

Bij dit bericht is 1 reactie geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
20 oktober 2018 20:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing