FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Einde seizoen?

13-12-2005

0 reacties


Na deze donkere periode in het bestaan van FC Utrecht werd afgelopen zondag voor het eerst weer gebald in de Galgenwaard. Manmoedig probeerde het elftal een goed resultaat te behalen als eerbetoon aan DiTo. Een paar geniepige, doch goed uitgevoerde, counters van FC Groningen zorgde voor een domper. Maar wat is een nederlaag nog voor een domper als je daarvoor al zo’n mokerslag hebt ontvangen?

Daarom durf ik de stelling wel aan. Het seizoen is over. Ongetwijfeld zullen de spelers en staf er nog alles aan doen om de play-offs te halen en via deze manier nog te strijden voor Europees voetbal. Maar eigenlijk is er gewoon niets meer te winnen. We hebben al teveel verloren. Winst is bijzaak. Ik heb het idee dat veel supporters er zo over denken. Of zal de knop nog echt om te zetten zijn? Gaat het toch weer spoken in De Galgenwaard en zal David ons vanaf boven een handje helpen? Er was natuurlijk wel een stijgende lijn ingezet. Maar of die weer opgepakt kan worden????

Zorgen baren mij ook de geruchten die ik op het internet tegenkom. Zo zou Stefaan Tanghe in de winterstop verkassen naar NAC en Arne Slot zou de omgekeerde weg bewandelen. Lijkt me niet dat FC Utrecht beter wordt van deze “deal”. Het wegvallen van DiTo zorgt voor meer urgentie centraal achterin dan elders in het elftal. Geld om te investeren is er niet en in dat kader blijft het vertrek van Hans van de Haar naar RKC voor niets nog steeds niet te behappen. Een vertrek van Tanghe zou schelen op de salarispost maar als Slot daar dan weer voor terugkomt, valt er nog maar weinig te besteden.

Maar wie weet heeft de technische staf hele andere, inventieve plannen. Het enige dat wij kunnen doen is onze ploeg te steunen, terwijl het seizoen gevoelsmatig al voorbij is. Misschien straalt er aan het einde van de competitie nog ergens een ster…..

Midvoor

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing