FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Een geslaagde Open Dag

06-08-2017

3 reacties


Editie 2017 van de Open Dag van FC Utrecht gaat de boeken in als een bijzonder geslaagde. Vanmiddag (zaterdag) bezochten zo’n 12.000 mensen het evenement dat werd gehouden op het plein voor Stadion Galgenwaard én in het Utrechtse stadion. 

Zo somber als de weerberichten sommigen stemden, zo mooi werd de dag uiteindelijk. In het begin van de middag was er een kleine bui, maar al snel trokken de wolken weg, scheen de zon en straalden de duizenden supporters op het voorplein.

Daar genoten ze van de talloze activiteiten, sloegen ze massaal hun slag in de Fanshop waar het nieuwe uitshirt direct alle verkooprecords brak en zorgden DJ Michel met de Utrechtse artiesten Michael Oomen en Ronnie van Bemmel voor een mooie muzikale omlijsting. Er was tal van lekkers te krijgen bij de diverse foodtrucks die er stonden. De grootste zakelijke partners van FC Utrecht, zoals uiteraard hoofdsponsor Zorg van de Zaak, presenteerden zich ook aan het toegestroomde publiek.

Halverwege de middag vond het hoogtepunt van het programma van de Open Dag plaats: de spelerspresentatie. In Stadion Galgenwaard was het na optredens van Rik Hoogland en Danny Temming eerst de beurt aan de voetballers van Jong FC Utrecht om de supporters te begroeten en daarna kondigde presentator René van den Berg één voor één de spelers van het eerste elftal aan. Hoogtepunt was de staande ovatie voor Simon Makienok, die ondanks zijn zware knieblessure op krukken naar het podium op het veld beende.

Na afloop van de spelerspresentatie was er op het voorplein alle tijd om met de spelers op de foto te gaan, handtekeningen te scoren en een babbeltje te maken. Van die mogelijkheid werd, onder de bombastische tonen van DJ San Sebastian, grif gebruik gemaakt.

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Sparta RotterdamFC Utrecht
26 november 2017 14:30 uur
Het Kasteel

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Le@n 18pt
2 (12) fanvandeFC 17pt
3 (2) Gina 17pt
4 (3) tonyb 16pt
5 (4) badbo13 16pt
6 (32) chapri 15pt
7 (5) Dito4ever 15pt
8 (6) De meester 15pt
9 (7) Jan van Staa 14pt
10 (38) L@rs-Sven 14pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing