FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

De Zenit-puzzel voor Erik ten Hag

12-08-2017

3 reacties


Komende woensdag speelt FC Utrecht thuis tegen Zenit Sint Petersburg, een tegenstander van niveau. En Erik ten Hag heeft waarschijnlijk een flinke puzzel te leggen voor dat duel.

Allereerst zijn natuurlijk Ramon Leeuwin en Willem Janssen geschorst voor dit duel. Gekoppeld aan de reeds langer geblesseerden Rico Strieder, Patrick Joosten, Chris David en Simon Makienok leidt dit vooral in de as van het veld tot uitdagingen.

Maar die worden naar verwachting alleen maar groter. Tegen ADO Den Haag werd Anouar Kali na een grove charge in de 27e minuut al vervangen. In de rust werd door de verslaggevers van FOX Sports gesproken over een achillespeesblessure, en na afloop vertelde Erik ten Hag op de website van VI dat Kali op krukken liep.

Tot overmaat van ramp werd ook Yassin Ayoub, na wederom een grove charge, in de rust geblesseerd van het veld gedragen. De middenvelder heeft volgens Erik ten Hag op VI.nl een dikke enkel. In de tweede helft waren ook beelden te zien van Ayoub die, inmiddels verkleed, strompelend een weg naar een zitplek zocht.

Opvallend is dat beide charges werd uitgevoerd door Danny Bakker. De Hagenees kreeg hiervoor geen kaart van scheidsrechter Ed Janssen. Na afloop zei Ten Hag op VI: 'Ik hou van mannelijk voetbal. Maar de manier waarop zij ons tegemoet traden... Ze gingen over de schreef. En dan moet de arbitrage ingrijpen. Of ik vind dat dat  gebeurd is? Dat laat ik aan de kenners over.' Ook was hij qua verwachtingen duidelijk over Kali en Ayoub: 'Het ziet er niet goed uit richting woensdag.'

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing