FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

De Poznan-puzzel voor Erik ten Hag

02-08-2017

8 reacties


Erik ten Hag heeft een puzzel te leggen voor het uitduel tegen Lech Poznan. Zowel door blessures als door mutaties in de selectie zal hij nog een aantal keuzes moeten maken.

Er is misschien goed nieuws: Yassin Ayoub is donderdagavond in Poznan mogelijk weer beschikbaar, zo meldt De Telegraaf op de website. De middenvelder ontbrak in het thuisduel vanwege een heupblessure, maar is inmiddels weer terug op het trainingsveld. En ondanks alle transfergeruchten is Yassin Ayoub nog steeds speler van FC Utrecht.

Nieuwe aanwinst Dario Dumic is zeker niet beschikbaar. De Telegraaf meldt dat de Bosnische centrale verdediger ontbreekt vanwege trieste familieomstandigheden.

Rico Strieder, Patrick Joosten en Simon Makienok zijn alledrie vanwege kruisbandletsel niet beschikbaar. Ook achter de naam van Cyriel Dessers staat een vraagteken, want de van NAC overgenomen aanvaller is niet volledig fit.

Door het vertrek van Wout Brama en Darren Rosheuvel heeft Erik ten Hag geen fitte controlerende middenvelder tot zijn beschikking. Nieuwe aanwinst Anouar Kali is namelijk nog niet speelgerechtigd in de Europa Leaugue.
In De Telegraaf geeft Erik ten Hag aan dat hij Ramon Leeuwin, Willem Janssen, Sean Klaiber en Yassin Ayoub op die positie kan laten spelen. Leeuwin lijkt de meest voor de hand liggende oplossing, want hij verving Brama daar vorig seizoen al een paar volledige duels. En in de thuisduels tegen Valletta FC en Lech Poznan kwam Leeuwin beide keren voor Wout Brama in het veld. Yassin Ayoub speelde in zijn beginperiode als basisspeler, onder Jan Wouters, ook als controlerende middenvelder. De laatste jaren deed hij dat vrijwel nimmer meer.

Reacties

Bij dit bericht zijn 8 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing