FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Combinatieteam verslaat Go Ahead Eagles

12-10-2012

0 reacties


Een elftal bestaande uit spelers van het eerste van FC Utrecht, Jong FC Utrecht en Onder 19 heeft donderdagmiddag Go Ahead Eagles met 3-1 verslagen. Verrassende maker van twee doelpunten was Daan Bovenberg. De rechtsback zag tot tweemaal toe hoe een voorzet achter doelman Jasper Heusinkveld belandde. Yoshiaki Takagi maakte het derde doelpunt voor FC Utrecht.

De bezoekers op Sportcomplex Zoudenbalch zagen in de eerste helft twee ploegen die de intentie hadden om te voetballen. Foutloos was het echter niet en uitgespeelde kansen bleven uit. Desondanks gingen beide ploegen rusten met een gelijke stand van 1-1. Een voorzet van Daan Bovenberg zeilde na een klein kwartier spelen over de Deventer doelman. Een bekeken balletje van Go Ahead Eagles-spits Cas Peters belandde met een curve over Jeroen Verhoeven, die donderdagmiddag het Utrechtse doel verdedigde.

In de tweede helft, die met het tweede doelpunt van Daan Bovenberg voortvarend begon, trok FC Utrecht het initiatief meer naar zich toe en drong het Go Ahead Eagles ver terug. Dit leidde tot meer aanvalsspel van FC Utrecht. Zo bracht de ingevallen A-junior Nassir El Aissati met een knappe dieptebal Alexander Gerndt in stelling, die de bal direct onder controle kreeg om de bal af te werken. Heusinkveld bleek echter een sta in de weg. Niet veel later ging de Zweed op herkansing, op aangeven van Takagi. Oog in oog met de doelman schoot hij de bal echter voorlangs het doel. Andersom bracht Gerndt Takagi in stelling met een scherpe voorzet vanaf links. De Japanner kwam echter een schoenlengte tekort om de bal over de achterlijn te duwen.

Vijf minuten voor tijd werd de druk van FC Utrecht op de achterhoede van Go Ahead Eagles toch beloond. Een dieptepass van Takagi werd door Michael Zullo in één tijd doorgezet naar Gerndt. De bal viel tussen doelman Heusinkveld en Gerndt in, waardoor een botsing - zonder gevolgen - onvermijdelijk was. Waar Gerndt de bal niet meer kon beroeren, was het de meegelopen Takagi die de bal wel over de doellijn kon lopen en daarmee de eindstand op 3-1 bepaalde.

Opstelling FC Utrecht:
Jeroen Verhoeven; Daan Bovenberg, Marcus Nilsson, Aleksandar Bjelica ('60 Kai Heerings), Kenny Teijsse; Bob Schepers ('46 Nassir El Aissati), Johan Mårtensson, Yoshiaki Takagi, Michael Zullo; Cedric Badjeck ('72 Anouar Kali), Alexander Gerndt.

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing