FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Clubkaart binnen tien werkdagen in huis

02-09-2010

4 reacties


In tegenstelling met wat het AD/UN donderdag meldde, heeft de aanvrager van een Clubkaart bij FC Utrecht deze kaart binnen tien werkdagen in huis. AD/UN heeft het over een wachttijd, die wel kan oplopen tot twee maanden. "Ik snap niet waar de krant deze informatie vandaan haalt", zegt Jan Willem van Dop, voorzitter van FC Utrecht.

"Natuurlijk is er nu grote belangstelling voor de Clubkaart, omdat die nodig is om kaartjes voor de wedstrijden in de Europa League te kunnen kopen. Maar onze organisatie is prima berekend op haar taak. Die grote belangstelling voor de Clubkaart komt voor ons natuurlijk ook niet onverwacht. Het is wel erg vervelend, dat mensen die naar de Europa League-wedstrijden willen, door onjuiste berichtgeving in de krant op het verkeerde been worden gezet," aldus Van Dop. "Door de hoeveelheid extra aanvragen is er iets meer tijd nodig om deze te verwerken. Maar twee maanden is ronduit overdreven."

Opwaarderen Seizoenclubkaart
Seizoenclubkaarthouders kunnen tot en met vrijdag 10 september hun Seizoenclubkaart voor hun eigen plaats opwaarderen voor een passe-partout. Dit kan alleen online via www.fcutrecht.nl/kaartverkoop. Van Dop: "Supporters die geen internetmogelijkheden hebben, kunnen terecht bij onze afdeling Ticketing & Klantenservice in Stadion Galgenwaard." Vanaf zaterdag 11 september vervalt het recht van terugkoop van de eigen plaats, maar kan de supporter op vertoon van de Seizoenclubkaart of Clubkaart via de Ticketbox vestigingen, de FC Utrecht Fanshops en Online kaartverkoop in het bezit komen van maximaal vier passe-partouts per persoon.

Bron: FC Utrecht

Reacties

Bij dit bericht zijn 4 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
19 januari 2018 20:00 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 54pt
2 (2) Kikker 50pt
3 (3) Sjakie 47pt
4 (7) badbo13 42pt
5 (6) chapri 41pt
6 (4) El Nino 41pt
7 (9) tonyb 40pt
8 (5) Le@n 40pt
9 (10) Menno 39pt
10 (11) fanvandeFC 39pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing