FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Christian van der Mark nieuwe voorzitter

26-08-2012

26 reacties


Per 1 september a.s. zal Christian van der Mark de positie van voorzitter van Stichting True Support gaan vervullen. Hij volgt hiermee Rob Rietveld op, die sinds de oprichting in 2005 de voorzittershamer hanteerde en eind vorig seizoen zijn functie heeft neergelegd.

Het bestuur van True Support is verheugd dat Van der Mark (37), in het dagelijks leven advocaat/partner van SBM Advocaten in Houten, bereid is de opengevallen positie in te nemen.

Mede-oprichter Alexander de Mol, die tijdelijk de honneurs als voorzitter waarnam, kijkt uit naar de samenwerking met Van der Mark. De Mol: "We hadden een duidelijk profiel opgesteld waaraan de nieuwe voorzitter moest voldoen. Christian van der Mark viel in dat plaatje en was eigenlijk vanaf het eerste moment onze ideale kandidaat. Het was dan ook vanzelfsprekend dat wij hem hebben benaderd voor de voorzittersrol. Eind vorige eeuw was Van der Mark, vanaf de oprichting tot het eindigen ervan, al eens actief in de toenmalige supportersraad van de club en hij voelt zich nog altijd zeer betrokken. Het feit dat hij is meegenomen in de 'Heart of Life'-campagne van FC Utrecht onderschrijft deze betrokkenheid. Zijn visie op supportersgebied sluit naadloos aan bij dat van onze supportersorganisatie. Wij hebben veel vertrouwen in Christian van der Mark als nieuw boegbeeld van Stichting True Support. Als bestuur kijken we uit naar de samenwerking in de nieuwe samenstelling."

Christian van der Mark: "FC Utrecht is voor mij niet alleen "Heart of Life", maar ook een "Way of Life", al ben ik wel wat minder fanatiek dan vroeger. Toen het bestuur van True Support mij vroeg om voorzitter te worden, voelde ik mij vereerd, maar heb er toch nog wel even over nagedacht. Ik heb namelijk nooit een bestuursfunctie geambieerd. Echter, True Support is een solide supportersorganisatie met kundige en betrokken bestuursleden en een trouwe groep donateurs/leden. Wat dat betreft kom ik echt in een gespreid bedje en hebben Rob Rietveld (de vorige voorzitter) en de andere (voormalige) bestuursleden wat moois neergezet. Hulde! Daarom heb ik ja gezegd. Ik heb er zin in en hoop mijn steentje aan True Support bij te kunnen dragen."

Reacties

Bij dit bericht zijn 26 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Sparta RotterdamFC Utrecht
26 november 2017 14:30 uur
Het Kasteel

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (4) tonyb 23pt
2 (5) badbo13 23pt
3 (3) fanvandeFC 22pt
4 (1) Le@n 21pt
5 (2) Gina 20pt
6 (10) L@rs-Sven 19pt
7 (13) Menno 19pt
8 (16) Kikker 19pt
9 (18) Sjakie 18pt
10 (21) El Nino 18pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing