FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Bulthuis blijft langer, elf contracten opgezegd

31-03-2014

22 reacties


FC Utrecht heeft de optie in het contract van de 23-jarige linkervleugelverdediger Dave Bulthuis gelicht. Dit wil zeggen dat de verdediger met de onverwoestbare uitstraling tot de zomer van 2016 bij FC Utrecht onder contract staat. 

Dave Bulthuis
“Dave is een speler die met zijn spel getypeerd kan worden als een echte FC Utrecht-speler”, zegt Manager Spelerszaken en Scouting Edwin de Kruijff. “Hij levert veel strijd en schuwt het niet om duels te spelen. Bovendien ontwikkelt hij zich als voetballer nog iedere dag. Daarnaast manifesteert hij zich steeds meer als een coachende speler en laat hij zich zien en horen in de kleedkamer. Een sfeermaker die goed in de groep past.”

Bulthuis zelf kijkt met veel vertrouwen de toekomst in. “FC Utrecht is een fantastische club, met geweldige supporters. Natuurlijk speel ik graag bij deze club. Ik heb hier de kans gekregen om profvoetballer te worden. Het eerste doel is nu om dit seizoen op een goede manier af te sluiten, zodat we komend seizoen weer stappen kunnen gaan maken. Veel verder kijk ik nog niet vooruit, dat is voor later”, aldus de in Purmerend geboren verdediger. 

Formele opzeggingen
Evenals alle andere clubs in het Nederlands betaald voetbal, heeft FC Utrecht deze week de contracten van een aantal spelers formeel opgezegd. Het gaat om de contracten van Cedric van der Gun en Jacob Mulenga van het eerste elftal, en die van Jordi Balk, Paul van der Helm, Thijs van Hofwegen, Daniel van Son, Kevin van Kippersluis en Romano van der Stoep van Jong FC Utrecht. Zij hebben van FC Utrecht een schrijven ontvangen.

FC Utrecht blijft in gesprek met Van der Gun, Mulenga, Balk en Van der Helm. Het andere viertal staat voor een vertrek bij FC Utrecht in de zomer, evenals Bob Schepers, Esmat Shanwary en Soufian Moro. Deze spelers hadden nog een optie in hun contract, maar deze wordt door FC Utrecht niet gelicht.

De in de winterperiode van PSV overgekomen Wouter Soomer krijgt geen contract aangeboden. Soomer speelt op amateurbasis voor FC Utrecht.

Reglementen
In de collectieve arbeidsovereenkomsten van betaaldvoetballers is opgenomen dat verlengde arbeidscontracten voor bepaalde tijd die aflopen, vóór 1 april formeel opgezegd moeten worden, om te voorkomen dat een contract onder dezelfde voorwaarden automatisch met een jaar verlengd wordt.

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 22 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing