FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'Bjelica per direct terug naar FC Utrecht'

10-11-2014

9 reacties


Sparta heeft Aleksander Bjelica per direct teruggestuurd naar FC Utrecht, zo meldt RTV Rijnmond. De 20-jarige centrale verdediger werd voorafgaand aan dit seizoen door FC Utrecht uitgeleend aan de Rotterdamse club, en werd daar getraind door Gert Kruys.

Bjelica leefde de afgelopen week al in onmin met zijn tijdelijke werkgever. Hij kreeg recent een schorsing vanwege een rode kaart, en was vorig weekeinde weer speelgerechtigd. Voorafgaand aan het duel van Sparta - NEC weigerde Bjelica volgens RTV Rijnmond echter plaats te nemen op de reservebank. Bjelica vertelde verder in het AD dat hij niet wist of hij nog voor Sparta zou willen spelen als hij geen basisspeler meer zou zijn.
Om deze teleurstelling te verwerken, besloot Technisch Directeur Leo Beenhakker al om Bjelica een afkoelingsperiode te geven. Inmiddels heeft Sparta besloten hem met onmiddellijke ingang terug te sturen naar FC Utrecht. Bjelica kwam vijf keer in actie in de Jupiler League.

Het is nog onbekend wat FC Utrecht nu met Bjelica van plan is. Zijn contract loopt tot en met de zomer van 2015. Bjelica debuteerde op 25 september 2013 voor FC Utrecht als invaller in het bekerduel tegen FC De Bosch. Hij mocht daarna ook nog vier keer invallen tijdens een eredivisieduel. Bjelica maakte tot en met eind maart 2014 zeer regelmatig onderdeel uit van de wedstrijdselectie van FC Utrecht, maar tijdens het laatste deel van het seizoen 2013 / 2014 maakte hij weer onderdeel uit van het Beloftenteam.

Reacties

Bij dit bericht zijn 9 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing