FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Beloften thuis langs Roda JC

15-02-2011

0 reacties


Jong FC Utrecht won maandag op Sportcomplex Zoudenbalch door een treffer van Kevin Huijsman met 1-0 van Roda JC.

Daar zag het in de eerste helft lang niet naar uit. Onder aanvoering van Eric Addo gingen de gasten uit Limburg de strijd aan met de koploper. Al bleven grote uitgespeelde kansen uit. Gevaar was er wel bij de actie van Rihairo Meulens, maar keeper Erik Cummins van Jong FC Utrecht greep goed in. Aan de andere kant claimde Atilla Yildirim een handsbal. De scheidsrechter liet echter doorspelen.

Tijdens de rust werd de tactiek nog eens uitgebreid doorgesproken en vastgesteld dat er weinig kansen zouden komen. Daar moest dus zuinig mee worden omgaan, zo luidde de instructie. De eerste Utrechtse aanval na de rust was erg fraai. Middenvelder Zakaria Amrani stuurde met een geweldige bal Elson Rosario Almeida de diepte in. Zijn rush werd op volle snelheid afgesloten met een uitstekende voorzet op Atilla Yildirim, die net niet succesvol kon afronden.

Jong FC Utrecht nam in deze fase steeds meer het initiatief. In de 61e minuut was het opnieuw Amrani die na een geslaagde actie vol de lat raakte. De rebound werd door Yildirim keurig binnengekopt, maar hij stond daarbij helaas in buitenspelpositie. Ook Kevin Huijsman was met een prima schuiver nog dicht bij de openingstreffer. Met Stefano Lilipaly voor de moegestreden Tommy Oar bleef de thuisclub op zoek gaan naar de voorsprong. De beloning kwam dan toch elf minuten voor tijd. Elson Rosario Almeida werd weer weggestuurd aan de rechterkant en zijn prima voorzet werd door Huijsman op waarde geschat: 1-0.

In de slotfase kreeg Jong FC Utrecht de kansen om verder afstand te nemen. Invaller Enzio Boldewijn kon meteen opstomen naar het doel van keeper Prus, maar hij slaagde er net niet in de wedstrijd definitief te beslissen. De kleine marge volstond echter voor de zege. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Jong NAC Breda.

Opstelling: Erik Cummins, Mark van der Maarel, Bart Vriends, Kai Heerings, Dave Bulthuis, Anouar Kali, Zakaria Amrani, Kevin Huijsman, Elson Rosario Almeida, Atilla Yildirim ( 89e min. Enzio Boldewijn), Tommy Oar ( 72e min. Stefano Lilipaly)

Bron: fcutrecht.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing