FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Belangrijke zege Jong FC Utrecht

29-09-2010

0 reacties


Door de 0-1 zege bij NAC Breda blijft Jong FC Utrecht zonder puntverlies koploper in de Eerste Divisie voor Beloftenteams. Matchwinner was Leon de Kogel, die raak schoot vanaf de penaltystip. 

Het werd maandag vooral een spannende wedstrijd. Combineren op het spekgladde veld was zo goed als onmogelijk. In de zevende minuut ging een vrije trap van Leon de Kogel net naast. In de 21e minuut kwam Elson Rosario Almeida in een goede schietpositie, maar zijn schot miste voldoende kracht.

Jong NAC Breda liet zien dat het een aanval wilde inzetten op de koppositie van FC Utrecht. Via snel uitgevoerde counters werd Erik Cummins danig op de proef gesteld. Hij gaf echter geen krimp.
 
Na een half uur spelen kreeg FC Utrecht een penalty toegewezen na een overtreding op Zakaria Amrani. Jimmy van Fessum was kansloos op de inzet van Leon de Kogel: 0-1.

Na rust drong NAC Breda steeds meer aan en kreeg de thuisclub verschillende kansen. Maar doelman Cummins leek maandag onpasseerbaar. Aan de andere kant deed FC Utrecht te weinig met de ruimte die NAC moest weggeven. Er werd niet geprofiteerd van de ruimte die er met name op de vleugels lag.

NAC Breda gooide alles op de aanval maar kwam slechts tot enkele echte kansen. Bij uitvallen kopte Leon de Kogel nog een keer over en liet de aanvaller NAC-doelman Van Fessum bijna weer kansloos met een fraaie schuiver uit de draai. Terechte vreugde in het Utrechtse kamp na het laatste fluitsignaal. De voorsprong op Jong NAC Breda bedraagt nu vijf punten.

Opstelling Jong FC Utrecht: Erik Cummins; Mark van der Maarel (80e minuut Gevero Markiet), Sander Keller, Ismo Vorstermans, Bart van Wieringen; Kevin Huijsman, Zakaria Amrani (73e minuut Kai Heerings), Adam Tornek Sarota; Tommy Oar, Leon de Kogel, Elson Rosario Almeida (62e minuut Evert Brouwers).

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing