FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Beerens en Mertens in beeld als vervanger Ruiz

16-08-2010

0 reacties


Bryan Ruiz en FC Twente houden nog immer rekening met een afscheid. Roy Beerens en Dries Mertens staan als potentiële vervangers op het Enschedese lijstje.

Sevilla is nog in conclaaf met Olympique Marseille over Luís Fabiano. Als er overeenstemming is over de transfer van de Braziliaan naar Frankrijk, dan kan ook de overgang van Ruiz snel beklonken worden.

Dat weet de Costaricaan ook. De aanvaller acht de kans groter dat hij FC Twente verlaat. 'Nou oké, 51 tegen 49 procent dan', zei Ruiz in het Algemeen Dagblad. 'Het zou best kunnen dat ik mijn laatste wedstrijd voor FC Twente heb gespeeld.'

In Enschede is de technische leiding al bezig een lijstje met versterkingen die het verlies van Ruiz kunnen compenseren. Beerens, die voor naar verluidt zes miljoen SC Heerenveen kan verlaten, is een van de kandidaten.

Maar FC Twente heeft meer namen in het hoofd. Dries Mertens, die furore maakt bij FC Utrecht, en Roda JC-middenvelder Willem Janssen hebben de Enschedese belangstelling gewekt. Met de beoogde transfersom voor Ruiz - vijftien miljoen euro - heeft FC Twente ook wat te besteden.

Bron: VI.nl

Noot van de redactie: We mogen aannemen dat FC Utrecht niet meewerkt aan het verder opbouwen van FC Twente. Indien Twente dan zo graag Mertens wil inlijven dan voor de absolute hoofdprijs (vraagprijs minimaal 10 miljoen). De Tukkers moeten dan beseffen dat ze niet heel veel meer overhouden van de transfersom van Ruiz....

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing