FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'Basisplaats Anouar Kali tegen VVV'

05-05-2018

0 reacties


Anouar Kali begint tegen VVV in de basis, zo verwacht AD-journalist Tim Reedijk op basis van de laatste trainingen. Dat zou voor de controleur zijn tweede basisplaats dit seizoen worden.

Voor Kali verloopt het seizoen tot nu toe zeer ongelukkig. Hij werd net voor aanvang van het eredivisieseizoen gehaald. Wout Brama was net vertrokken naar Australië, en Rico Strieder was nog herstellende van een zware knieblessure.
In het eerste eredivisieduel van dit seizoen, op 11 augustus 2017 in Den Haag, stond Kali daarom direct in de basis. Maar al voor rust ging het mis, en werd hij na een harde charge vervangen vanwege een blessure aan zijn achillespees. Hiermee zou hij lang 'out' zijn, want pas op 25 februari 2018 maakte hij als invaller zijn rentree. Daarna mocht hij tot op heden nog vijf keer invallen.

In een gesprek met het AD geeft Kali aan dat dit moeilijk voor hem is: 'Ik ben naar Utrecht gekomen voor een basisplaats. Ja, ik wacht op een kans om het echt te laten zien.' Ook geeft hij aan dat invalbeurten voor hem lastig zijn: 'Als verdedigende middenvelder is het moeilijk om in te vallen. Je moet als middenvelder in de wedstrijd groeien. Voor mij is het met invalbeurten écht zoeken.'

Daarom heeft Kali zijn hoop gevestigd op het volgende seizoen. Want het is tevens de vraag of Kali in de komende play offs een basisplek kan afdwingen. Jean-Paul de Jong lijkt in deze fase van de comeptitie namelijk spelers een kans te geven die tegen de basis aan zitten, maar weinig hebben gespeeld. Zo kwam Giovanni Troupée bijvoorbeeld in actie tegen FC Groningen, maar was Sean Klaiber tegen Heracles Almelo weer basisspeler.

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtFeyenoord
23 september 2018 12:15 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing