FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Specials

Visual

Alles zal recht kom!

25-06-2006

0 reacties


"Ik word niet zenuwachtig" schreef onze technisch directeur Buter nog niet zo lang geleden. "We hebben nog te veel goede flankspelers op ons lijstje staan", waarmee de indruk gewekt wordt dat het allemaal wel goed komt. Waarom begin ik te vrezen voor het ergste, een dag nadat de derde keuze Anouar Diba kenbaar heeft gemaakt NAK Breda (!!) boven onze FC te verkiezen? Blijkbaar ziet hij meer toekomst bij de verbleekte parel van het zuiden, dan bij onze trots. Een blik op de ranglijst de laatste jaren onderschrijft mijn verwondering, een gapend gat tussen beide ploegen. En toch blijft hij daar. Utrechtse jongen, wonend op fietsafstand van de Galgenwaard..... Gemiste kans???

Eerder verkozen Huysegems en Jenner het grote geld boven een basisplaats in Utrecht. En wij maar denken dat iedereen graag het rood wit van de Domstad zou willen dragen!
"Buter aan het hoofd" of "Boter op het hoofd? De woordspeling gonst continu door mijn hoofd en helaas kan ik het antwoord niet geven. Het wordt nu toch echt tijd voor een teken van daadkracht, anders wordt het een seizoen van billenknijpen. Als we nu ook nog Braafheid in de uitverkoop doen en Tiendalli voor een mio verbrassen aan de eerste de beste, dan vraag ik me echt af waarom de taken van Foeke zonodig moesten worden overgedragen. Natuurlijk werd er roofbouw gepleegd op de beste man, maar hij haalde in ieder geval spelers binnen. En let maar op: dit wordt het seizoen van Franck Grandel!

Ondertussen worden we via www.fcufans.nl keurig op de hoogte gehouden van de resultaten van Kansas. De nieuwe club van Dave, die we een transfervrije status gunden. Worden we op de hoogte gehouden om extra zout in de wond te strooien of gewoon omdat Dave ons nog erg in ons hart zit? Ik ga uit van het laatste, maar sluit het eerste ook niet uit.

Dave, wish you were here!

Gastschrijver

 

Foto: Frank Zilver

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Sparta RotterdamFC Utrecht
26 november 2017 14:30 uur
Het Kasteel

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (4) tonyb 23pt
2 (5) badbo13 23pt
3 (3) fanvandeFC 22pt
4 (1) Le@n 21pt
5 (2) Gina 20pt
6 (10) L@rs-Sven 19pt
7 (13) Menno 19pt
8 (16) Kikker 19pt
9 (18) Sjakie 18pt
10 (21) El Nino 18pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2017 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing