FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Alflen en Adriaanse verlaten FC Utrecht

25-03-2015

28 reacties


FC Utrecht en trainer/coach Robby Alflen gaan na dit voetbalseizoen niet met elkaar door. Alflen maakt het seizoen af als eindverantwoordelijke van het eerste elftal. Technisch Adviseur Co Adriaanse legt zijn taken aan het einde van het seizoen neer.

“Voorafgaand aan dit seizoen hebben wij ons voor één seizoen verbonden aan Robby Alflen als hoofdcoach met Co Adriaanse als technisch adviseur naast hem”, licht Algemeen Directeur Wilco van Schaik toe. “Deze keuze hebben we nu met elkaar geëvalueerd. We zijn tot het inzicht gekomen dat deze constructie voor de toekomst van FC Utrecht niet ideaal is.”

Deze week gingen trainer/coach Robby Alflen en de clubleiding van FC Utrecht met elkaar in gesprek over de voorbije periode en de toekomst. “Onder zijn leiding zijn we weer aanvallend gaan voetballen en zijn diverse jonge jongens doorgebroken en zichtbaar beter geworden. Het spelbeeld en de behaalde resultaten zijn echter onevenwichtig. Daarnaast hebben we over meer zaken gesproken met betrekking tot de toekomst. Hier verschillen we, zo blijkt na één jaar samenwerking, teveel van mening en visie.”

Diezelfde mening is Alflen toegedaan. “Ik heb altijd gezegd dat de enige basis om samen te werken, 100 procent vertrouwen is”, zegt de oefenmeester. “We hebben naar elkaar uitgesproken hoe we dit seizoen hebben ervaren en hoe we over de toekomst denken. Plussen en minnen hebben we benoemd, en we zijn tot de conclusie gekomen dat de basis onvoldoende was om met elkaar door te gaan op de ingeslagen weg.”

Adriaanse stopt als technisch adviseur
Co Adriaanse, die sinds dit seizoen als technisch adviseur aan FC Utrecht verbonden is, heeft de Raad van Commissarissen en directie van FC Utrecht te kennen gegeven aan het einde van het seizoen te gaan stoppen. “Ik ben samen met Robby gestart bij FC Utrecht en ben nauw betrokken geweest bij zijn functioneren”, zegt de scheidend adviseur. “Voor mij persoonlijk was de rol als adviseur een andere rol dan ik gewend was. Ik denk dat ik heb onderschat hoe minimaal mijn invloed is het op het eindresultaat, op het veld. Mijn opdracht is niet geslaagd, dus heb ik besloten niet verder te gaan.”

Van Schaik respecteert het besluit van Adriaanse. “Co heeft absoluut toegevoegde waarde in ons voetbalbedrijf”, zegt de directeur. “Hij heeft echter geconcludeerd dat hij dit jaar niet voldaan heeft aan zijn eigen norm. De afspraak was om na één jaar te evalueren. Dat is gebeurd. Co heeft op basis hiervan besloten de samenwerking na het seizoen te beëindigen. Co heeft dit jaar veel kennis met ons gedeeld waar we in de toekomst ons voordeel mee kunnen doen.”

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 28 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing